Reșițenii atacă dur arbitrajul de la Satu Mare: „A fost genocid”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 18:47 Campionat
Reșițenii atacă dur arbitrajul de la Satu Mare:**

După eșecul suferit la Satu Mare, 0-1 cu Olimpia, conducerea Metalului Reșița acuză arbitrajul argeșeanului Călin Iulian, cel care  a acordat echipei din Valea Domanului 8 galbene, 3 roșii și două eliminări ale antrenorilor! În plus, în prima repriză, trei reșițeni, Stoica, Neagoe și Szabo au fost înlocuiți după ce au fost accidentați.

Directorul general al Metalului, Jean Turmacu nu își explică arbitrajul potrivnic al lui Călin Iulian din Ștefănești. „A fost genocid, jocul nu a fost presărat cu durități, dar arbitrul a vrut să iasă în evidență și ne-a dat 8 galbene, 3 roșii, plus eliminările antrenorilor Pană și Boșca, iar Olimpiei 4 galbene. În minutul 13, am avut penalty clar la Szabo care a fost faultat în suparafața de pedeapsă, fază la care a fost accidentat, dar nu s-a acordat nimic. În prelungiri, R.Cristian a primit direct roșu, arbitrul a arătat clar că pentru o lovire cu cotul, iar în raportul de joc a consemnat că a fost atac violent cu piciorul! După terminarea jocului, a mai arătat un roșu lui Mureșan”.

Jean Turmacu spune că echipa pregătită de Marian Pană este practic decimată pentru jocul de miercuri, cu Tg. Mureș. „Prin maniera de arbitraj pe care a avut-o Călin Iulian, delegat de la o distanță de 500 km, a părut că ne vânează tot timpul partidei, toți jucători aflați la limita suspendării fiind supendați pentru meciul următor, cu Tg.Mureș. Am încredere în obiectivitatea observatorului Vasile Bordaș, chiar dacă acesta este chiar din Tg.Mureș. Din păcate, în acest moment avem valizi doar 10 jucători, dar o să încercăm să nu ne dezamăgim suporterii, de ajutorul cărora avem nevoie mai mult decât oricând”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 18:47 Campionat
Pe aceeași temă