Reșița merge la Timișoara cu gândul să bată încă o dată Politehnica, după ce a eliminat-o din Cupă. Doană: „Niciun joc nu seamănă cu celălalt, dar suntem încrezători”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 16:48 Campionat
Reșița merge la Timișoara cu gândul să bată încă o dată Politehnica, după ce a eliminat-o din Cupă.** Doană:

CSM Reșița o întâlnește pe ASU Politehnica pentru a doua oară în zece zile, după ce săptămâna trecută o învingea cu 1-0, în Valea Domanului, în Turul 4 al Cupei României și obținea calificarea în 16-imile competiției, acolo unde a dat peste Universitatea Craiova și va organiza jocul pe noul „Ion Oblemenco”. De această dată, cele două echipe din Banat vor juca în campionatul Ligii 2, în etapa a 8-a, iar partida are loc la Timișoara, pe arena Știința.

După succesul din Cupă cu ASU Poli, Reșița a obținut o remiză pe teren propriu, în campionat, cu liderul Turris-Oltul (scor 1-1), formație căreia i-a produs primul semi-eșec din acest sezon, și pare să fi ieșit din seria neagră de trei înfrângeri consecutive. La Timișoara va întâlni un adversar care nu a mai marcat de șase meciuri oficiale și care se află într-o situație delicată, pe loc retrogradabil.

Antrenorul Leontin Doană și-a mai recuperat din indisponibii de până acum, se așteaptă la un meci greu, însă vrea să revină de la Timișoara cu o victorie. „Ne așteaptă un meci greu, la fel ca toate celelalte de până acum. După cum se știe, am eliminat Poli Timișoara din Cupă, dar niciun joc nu seamănă cu celălalt. Mă bucur că revine în echipă Ehmann, deoarece i-a trecut suspendarea. De asemenea, Vasiu Bruno este și el apt de joc și mergem încrezători să obținem victoria la Poli. Încă are probleme medicale Laurențiu Breșneni, dar sperăm să ne putem baza din nou pe el cât mai repede. La meciul cu Poli sigur nu va juca, căci nu a făcut antrenamente. Doar Ehmann și Bruno, dintre jucătorii care au fost indisponibili, s-au pregătit cot la cot cu ceilalți fotbaliști din lot. S-ar putea să-i vedem pe teren încă de la începutul jocului de la Timișoara. Sper eu să fiu inspirat și să câștigăm”, a declarat, citat de Caraș Online, Doană.

Dragoș Săulescu: „Văd că-mi priesc echipele timișorene. Am marcat întotdeauna contra lor”

În ultimele două meciuri, cu ASU Poli în Cupă și Turris-Oltul în campionat, marcatorul reșițenilor a fost mijlocașul Dragoș Săulescu. Jucătorul de 27 de ani a evoluat în toate cele șapte etape în acest sezon și a mai marcat o dată și cu Pandurii (3-1).

Săulescu speră să păstreze tradiția personală pe care o are atunci când joacă împotriva echipelor din Timișoara și să înscrie și sâmbătă.

„Nu puteam fără ajutorul colegilor să marchez cele două goluri, cel din Cupa României, în care am adus calificarea mai departe, și cel din egalul cu Turnu Măgurele, echipa de pe primul loc și căreia i-am întrerupt seria de șase victorii consecutive, și pe această cale le mulțumesc. Sper să marchez și sâmbătă, pentru că văd că-mi priesc echipele timișorene. Am marcat întotdeauna atunci când am jucat contra lor. Bănuiesc că o să fie un meci foarte greu, pentru că și noi i-am primit cum i-am primit, și ei o să ne primească la fel. Acum, rămâne de văzut. Mai este și meciul din Cupă și sper să legăm victoriile sâmbătă și să facem și un meci bun miercuri”, a spus și Dragoș Săulescu.

AICI poți CITI ce a declarat antrenorul echipei ASU Poli înaintea meciului cu CSM Reșița.

Înaintea desfășurării etapei a 8-a, CSM Reșița are 8 puncte și ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2. ASU Poli e pe 16, retrogradabil, cu 5 puncte. Meciul de la Timișoara, de pe arena Știința, are loc sâmbătă, la ora 16:30. Săptămâna trecută, cele două echipe au jucat în Valea Domanului, în Cupa României, iar reșițenii au câștigat cu 1-0, prin golul marcat de Dragoș Săulescu în minutul 37.

Foto: Gabriel BREZEANU / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 20 Sep. 2019, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă