Remiză albă pentru suceveni, la Tărlungeni

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 12:37 Campionat
Remiză albă pentru suceveni,** la Tărlungeni

După dușul rece înregistrat la Berceni, în prima etapă a sezonului de primăvară, iată că Rapidul a reușit să lege două rezultate pozitive, victorie cu Gloria Buzău, pe Areni și o remiză albă, ieri după amiază, în deplasare, cu Unirea Tărlungeni.

Partida contând pentru etapa a XIX-a Ligii secunde a început în forță, atacantul gazdelor, Lita, amenințând încă din minutul 2 poarta suceveană. N-avea să fie însă decât un foc de paie, pentru că „alb-vișiniii” s-au așezat bine în teren și au închis orice culoar de pătrundere spre buturile apărate de Pascal. Mai mult, „ceferiștii” s-au descurcat bine și pe faza de atac, astfel că Arotăriței, Negru și I. Plămadă au ajuns pe parcursul primei reprize în bune poziții de finalizare.

Partea secundă a confruntării a fost însă mult mai puțin atractivă decât prima. Lupta aprigă pentru victorie dintre cele două formații s-a transformat într-un joc haotic, fragmentat, cu destule erori de ambele părți. În pană de idei, fotbaliștii Unirii n-au fost capabili decât de o dominare sterilă, lipsită de orizont, în vreme ce sucevenii au încercat doar să creeze pericol pe contraatac, însă fără succes.

„Am făcut o primă repriză bună, la capătul căreia puteam să fim în avantaj pe tabela de marcaj. Repriza secundă a fost lipsită de faze de poartă, noi resimțind pe final oboseala din jocul precedent, cu Gloria Buzău”, a declarat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI
RAPID SUCEAVA
0 – 0

Dărăbanț – Vlăsceanu (Dobrea ”64), I. Șerban, Tatarciuc, Dumbravă – Brujan, Antoche –  Sorin Marin, Pastor, Marcăș (Postolache ”46) – Lita (Antal ”78)
Antrenor: Laszlo Balint

Pascal – D. Bălan, Velescu, R. Sava, Semeghin – Cerlincă (Bâgu ”61), Sumanariu, Ferariu, Arotăriței (Fedorovici ”85)- I. Plămadă (Cr. Gafița ”73), M. Negru
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Sâmbătă, în următorul meci de campionat, sucevenii vor primi pe Areni replica formației SC Bacău. Unirea va juca în deplasare la Galați, cu Dunărea

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 12:37 Campionat
Pe aceeași temă