Reghecampf vroia mai mult: „Când prinzi o asemenea echipă trebuie să dai cât mai multe goluri”

08 Oct. 2011, 21:45 Campionat
Reghecampf vroia mai mult:**

FC Snagov a reușit a treia victorie consecutivă, ultima: astăzi împotriva Astrei II Giurgiu, scor 4-0. Pentru a doua oară pe teren propriu, ilfovenii reușesc să marcheze foarte multe goluri, după acel 3-0 cu Viitorul din etapa a 6-a.

La finalul jocului, antrenorul principal al Snagovului, Laurențiu Reghecampf, radia de fericire, mai ales că înainte de start se temea de meci și de jucătorii veniți de la echipa mare a Astrei.

„În primul rând sunt bucuros de joc. Am întâlnit o echipă cu jucători de mare valoare, jucători care sunt de nivelul echipei mari a Astrei. Mi-a fost foarte teamă de meci înainte, știam că o să trimită 3-4 jucători care sunt în lotul echipei mari. Știam că va fi greu când am văzut echipa la început, dar băieții s-au mobilizat foarte bine și cred că am câștigat lejer. Puteam să mai marcăm 3-4 goluri, iar pe chestia asta voi avea o discuție cu ei pentru că nu e normal, când prinzi o asemenea echipă trebuie să dai cât mai multe goluri. Nu mă nemulțumește un jucător anume, ci atitudinea lor pe fază ofensivă pentru că trebuia să marcăm cât mai multe goluri.

Să ne bucurăm de victorie să vedem ce facem pentru că avem un meci foarte greu săptămâna viitoare la Botoșani, pe care ni-l dorim foarte mult să-l câștigăm.”, a spus Reghe.

Tehnicianul speră ca restul jucătorilor accidentați să-și revină cât mai repede și să-l ia exemplu pe Hanca, care s-a descurcat foarte bine ca titular, cu toată că nu mai jucase într-un meci oficial de ceva vreme. „Hanca a fost accidentat. Sunt bucuros pentru el că este sănătos și a reușit să joace aproape 80 de minute. În rest, mai are foarte multe lucruri de învățat. Mai sunt câțiva jucători accidentați, avem un lot destul de bun. Sper să reintre și Popa cât mai repede. Mai avem câțiva juniori de foarte mare valoare care vor intra și ei pe parcursul acestui campionat.”

„Alex devine un jucător de bază”

Cât despre evoluația nigerianului Ibekwe și a celorlalți străini din echipă, Reghecampf cere răbdare din partea spectatorilor, deoarece mai au nevoie de timp pentru a se acomoda. Dintre aceștia, cel mai satisfăcut este de brazilianul Alex. „Ibekwe este un jucător foarte bun, numai că oamenii trebuie să aibă răbdare. Un jucător când vine din străinătate, mai ales un jucător ca Francis, care vine de la Fiorentina, este foarte greu să se acomodeze la nivelul ăsta. Mă bucur foarte mult și pentru Alex, pentru că joacă din ce în ce mai bine și devine un jucător de bază al echipei.”

În urma acestei victorii și a rezultatelor pozitive din ultimele patru etape, FC Snagov acumulează 13 puncte și face un salt uriaș, de pe penultimul loc până pe a patra poziție în clasamentul seriei I.

Articol și foto de Marius ANGHEL

08 Oct. 2011, 21:45 Campionat
Pe aceeași temă