Reghecampf: „Nu este o surpriză, noi n-am mai pierdut de 10 etape”

27 Nov. 2011, 21:07 Campionat
Reghecampf:**

Antrenorul divizionarei secunde FC Snagov, Laurențiu Reghecampf consideră că victoria zdrobitoare a echipei antrenate de el împotriva celor de la Delta Tulcea (4-1) nu trebuie să surprindă pe nimeni, deoarece elevii săi au avut o evoluție de excepție în actualul sezon de campionat.

„Cred că ne-am dorit victoria mai mult decât cei din Tulcea. Am pregătit meciul foarte bine, chiar dacă am avut foarte mulți jucători suspendați. Ne-am impus clar, am câștigat toate duelurile unu-la-unu. Nu este o surpriză, noi n-am mai pierdut de 10 etape, așa că nu trebuie să fim surprinși. Eu când mă apuc de ceva, am de gând să fac bine. Nu știu cum o să reușim, dar am adus foarte mulți oameni care își doresc același lucru: să reușim împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea „Fotbal la matineu” cu Horațiu Sima și Mihai Andrieș.

Antrenorul lui FC Snagov caută să își întărească afirmațiile conform cărora munca sa a fost întotdeauna încununată de succes și face trimitere la rezultatele pe care le-a avut cu Gloria Bistrița, echipă care trece acum printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, resursele clubului fiind secătuite de contractele grase încheiate cu unii dintre jucătorii din trecut.

„După plecarea mea de la Bistrița s-au vândut mulți jucători pe bani mulți. Ei știu mai bine cum s-a lucrat acolo și cum trăiesc jucătorii din acea perioadă. Oamenii de acolo sunt vinovați de ce se întâmplă, eu am tras un semnal de alarmă de foarte mult timp la Bistrița”
, a mai adăugat „Reghe”.

Sursa: sptfm.ro

27 Nov. 2011, 21:07 Campionat
Pe aceeași temă