Reacția patronului clubului Daco Getica după ce Marius Baciu a fost acuzat că a luat spagă de la părintele unui jucător: „Nu cred nici în ruptul capului. Mâine mă acuză și pe mine.”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 23:02 Campionat
Reacția patronului clubului Daco Getica după ce Marius Baciu a fost acuzat că a luat spagă de la părintele unui jucător:**

Ilie Ciuclea, patronul lui Daco-Getica, retras între timp din Liga 2, s-a arătat deranjat de acuzațiile pe care fostul antrenor al echipei, Marius Baciu (44 de ani), le-a primit, pentru care a și fost ridicat de „mascați”, miercuri, la finalul meciului Sportul Snagov – Turris Oltul (scor 2-3). Omul de afaceri este șocat de situația pe care o traversează Baciu din cauza unui părinte care i-a făcut o plângere că nu i-a utilizat copilul la Daco-Getica.

Nu se poate așa ceva! Eu propun să ia cineva o mitralieră și să tragă până la ultimul glonț în acest club. Asta era ultima pe care o puteam să o aud! Să îmi fie implicat numele clubului și în așa ceva. Păi ce a făcut, tată, Baciu? A luat un porc și două găini!

Hai să fim serioși! Ne facem de râs. Baciu este om serios. Este fostul căpitan al echipei Steaua București. Nu cred nici în ruptul capului că ar fi putut să ia bani ca să bage pe cineva la Daco Getica. Păi au ajuns părinții să ne facă nouă echipa? Acel părinte este bine să vină cu probe concrete. Acest om poate mâine mă acuză și pe mine că am înnebunit și am ajuns să umblu în pielea goală pe la noi la stadion.

Nu pot să cred până unde a putut să se ajungă! Este regretabil pentru toată lumea. Și așa Daco Getica are problemele pe care le are, iar acum ne mai trezim băgați și în scandalul ăsta”, a spus Ciuclea pentru ProSport.

Marius Baciu a fost eliberat după ce a dat declarații la Parchet, acolo unde a fost dus cu mascații, după ce fusese ridicat la finalul meciului desfășurat de noua sa echipă, Turris-Oltul, în Colentina, cu Sportul Snagov, pe care l-a câștigat cu 3-2. Prima declarație a lui Baciu poate fi citită aici.

Daco-Getica București s-a retras din Liga 2 înaintea etapei a 14-a, iar rezultatele obținute până atunci au fost anulate.

Articol scris de Daniel VLAD

 

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 23:02 Campionat
Pe aceeași temă