Reacția lui Emil Săndoi după ce a intrat pe teren și a deposedat un jucător advers: „Este o fază comică. Asta am crezut! De aia am luat mingea”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2018, 11:49 Campionat
Reacția lui Emil Săndoi după ce a intrat pe teren și a deposedat un jucător advers:**

La finalul partidei din Liga a 2-a dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, scor 1-1, desfășurată sâmbătă, s-a produs o fază incredibilă. Antrenorul echipei din Pitești, Emil Săndoi, a fost eliminat după ce a intrat pe teren și a deposedat un jucător al echipei rivale, pe mijlocașul Cristian Neguț.

„În primul rând, vreau să vă spun că mi-am cerut scuze față de jucătorii și conducătorii de la Chindia, mi-am cerut scuze și în fața arbitrilor. Este o fază comică. Am crezut că mă aflu la mine, în suprafața antrenorului, și d-aia am luat mingea.

Mă pregăteam s-o ridic și să o ofer unui jucător de-ai mei ca să repunem repede de la margine. Apoi mi-am dat seama că sunt în teren și mi-am cerut imediat scuze. La final, am vorbit cu toți cei implicați și am râs pe seama acestei faze.

Sper să nu fiu suspendat drastic, pentru că eu nu sunt un antrenor care să-i fi obișnuit pe suporteri cu astfel de gesturi pe marginea terenului”, a spus Emil Săndoi, la Telekom Sport.

Săndoi a fost trimis în tribune, el urmărind ultimele zece minute din spatele gardului băncilor de rezerve.

 

Marius ANGHEL 26 Aug. 2018, 11:49 Campionat
Pe aceeași temă