Răuță: „Am dominat jocul aproape total”

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 15:00 Campionat
Răuță:** „Am dominat jocul aproape total

După meci, antrenorul Ion Răuță a declarat că „marinarii” meritau să câștige. „Ne-am creat mai multe ocazii decât ACS Berceni, care, deși e la vârful clasamentului, nu ne-a fost cu nimic superioară. Am dominat aproape total jocul, însă din nou nu am avut concentrare la finalizare. Îmbucurător este însă că, față de ultimele două partide, atitudinea băieților s-a schimbat. Au avut o evoluție mai bună ca posesie și construcție, au făcut presing și au dus multe mingi la careu. Am avut însă și ghinion. Suferim în atac, unde resimțim lipsa unui al doilea vârf de valoare pentru careu. Igiroșanu și Butoi sunt promițători și îi așteptăm să crească, dar, deocamdată, lipsa de experiență îi face să și rateze, cum s-a întâmplat și la acea fază din prelungiri. Ca o analiză la finele turului de campionat, meritam mai multe puncte după jocul etalat”, a arătat Ion Răuță.

„După părerea mea, rezultatul de egalitate este echitabil. Puteam pierde la ultima fază, dar era nedrept dacă se întâmpla așa”, a spus secundul lui ACS Berceni, Bogdan Aldea.

Probleme de lot pentru meciul cu Gloria Buzău

În etapa viitoare, Farul joacă tot la Constanța, sâmbătă, 16 noiembrie, cu Gloria Buzău, pe care speră să o învingă și să o depășească în clasament, pentru a reintra în play-off. Meci foarte important așadar pentru Farul, care nu va putea folosi însă doi dintre oamenii de bază, Cristian Silvășan și Constantin Bumbac, ambii suspendați în urma cartonașelor galbene primite cu ACS Berceni.

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

 

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă