Rapidul a scos un punct din confruntarea cu liderul!

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 13:32 Campionat
Rapidul a scos un punct din confruntarea cu liderul!

Rapid Suceava a remizat sâmbătă, pe Areni, cu Sportul Studențesc, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii a II-a. „Ceferiștii” au ținut morțiș să scoată un rezultat pozitiv la ultima lor reprezentație pe teren propriu din 2012, așa că au început foarte curajos confruntarea cu liderul.

Astfel, după două ocazii bune irosite de Marinkovic și Semeghin, același Marinkovic a deschis scorul după un sfert de oră de joc, în urma unei acțiuni de atac inițiată de Semeghin și continuată de Negru. Elanul gazdelor a fost temperat însă de golul egalizator semnat de Nistor în minutul 32, care a picat din senin, pe fondul unui joc neconvingător prestat până atunci de cei de la Sportul Studențesc.

În repriza secundă lucrurile aveau să ia însă o cu totul altă turnură. Conștienți că trebuie să-și apere cu orice preț fotoliul de lider, bucureștenii au ieșit mult mai montați de la cabine, trioul lor ofensiv, alcătuit din Nistor, Curelea și Lazăr, creând constant panică la poarta lui Preda. Scăpați cu fața curată din toate aceste încercări, alb-vișiniii au fost foarte aproape să dea lovitura în secundele final prin Velescu, însă șutul acestuia, de la 14 metri, a lovit transversala porții apărate de Vâlceanu, un tânăr goalkeeper în vârstă de doar 16 ani.

Rapid a evoluat în formula Preda – Bălan, Fl. Plămadă, Lozneanu, Spătar (72 P. Bosancu) – I. Plămadă, Velescu, Căinari (83 Sumanariu), Semeghin – Negru, Marinkovic (89 Gheorghiu). Antrenori: Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu.

Sportul Studențesc a jucat în alcătuirea Vâlceanu – Beța, Lungu, Patrichi, Cioranu – Nistor, Novac, Ferfelea, Lazăr – Dobre, Curelea. Au mai intrat Pațurcă și Mareș. Antrenor: Virgil Andronache.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 13:32 Campionat
Pe aceeași temă