Rapidiștii au făcut golaveraj cu Săgeata: „Cel mai important lucru este că am trecut pe locul doi”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:22 Campionat
Rapidiștii au făcut golaveraj cu Săgeata:**

Rapid CFR Suceava a reușit să treacă pe locul doi în clasamentul Seriei I din Liga a II-a de fotbal, grație victoriei cu 6-0 din deplasarea de la Săgeata Năvodari. Sucevenii au fost la un pas să nu facă drumul până la Năvodari, și asta deoarece echipa din localitate se confruntă cu mari probleme financiare, o parte din jucători reziliindu-și contractele după ce n-au mai primit bani din luna ianuarie. Până la urmă, gazdele au încropit o echipă formată în majoritate din juniori A, doi dintre aceștia nefiind pentru prima dată la seniori, în teren intrând și cei doi brazilieni de la seniori, ce nu au apucat încă să plece.

În aceste condiții, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu nu au avut mari probleme în teren, dominând jocul de la un capăt la celălalt. În minutul 20, Mircea Negru deschide scorul cu capul, după o centrare excelentă venită de la Semeghin. Șapte minute mai târziu, același Mircea Negru își trece în cont dubla cu un șut de la 14 metri, la care mingea trece pe sub portarul advers. Cu un minut înainte de pauză, Negru reușește hattrick-ul la finalul unei faze în care șutează din careu, portarul respinge, iar mingea ajunge tot la rapidist, care de această dată o trimite în plasă.

În partea a doua, jocul a continuat în aceeași direcție, spre poarta gazdelor, astfel că în minutul 69, atacantul Mircea Negru reușește al patrulea gol cu o lovitură de cap din 3 metri, după o respingere greșită a portarului. Cu două minute înainte de final, Golofca face 5-0 după o centrare a lui Cerlincă, iar Daniel Bălan închide tabela în minutele de prelungire, scor final 6 – 0.

„Am jucat în compania unei echipe de copii și de aceea nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest meci. Am dominat fără probleme un joc în care fotbaliștii noștri au evoluat relaxați și aici îi înțeleg, deoarece nu te poți concentra 100% când ai în față juniori. Cel mai important lucru după această deplasare este faptul că am trecut pe locul doi, poziție pe care sper să ne menținem în continuare. Din păcate, Săgeata Năvodari are mari probleme financiare și din câte am înțeles vor să termine meciurile din acest an și poate în iarnă vor găsi o soluție de salvare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Sâmbătă, în ultimul meci din acest an, Rapid CFR Suceava va evolua în fața propriilor suporteri, pe stadionul Areni, în compania celor de la CS Balotești, formație aflată pe penultima poziție în serie.

Sursa: Monitorul de Suceava
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:22 Campionat
Pe aceeași temă