Rapid și Petrolul vor evolua în Liga 2 cu noi denumiri, Farul încă nu și-a rezolvat situația. Deciziile luate în Comitetul de Urgență al FRF

Marius ANGHEL 25 Jul. 2019, 16:19 Campionat
Rapid și Petrolul vor evolua în Liga 2 cu noi denumiri, Farul încă nu și-a rezolvat situația.** Deciziile luate în Comitetul de Urgență al FRF

Pe 3 iulie, FRF aproba, printr-o decizie a Comitetul Executiv, ca Fotbal Club R București SA să se numească Fotbal Club Rapid 1923 SA. De astăzi, 25 iulie, „noul Rapid” nu va ma avea numele luat în urmă cu mai puțin de o lună, ci va evolua în Liga 2 sub denumirea de Fotbal Club Rapid. Decizia a fost luată de Răzvan Burleanu (președinte FRF), Gino Iorgulescu (prim-vicepreședinte FRF) și Octavian Goga (vicepreședinte FRF) în Comitetului de Urgență al FRF.

De la reînființarea sa, în vara lui 2017, „noul Rapid” a pornit cu denumirea de Academia Rapid.

„Aprobă ca Fotbal Club Rapid 1923 S.A. să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid”, a fost decizia luată, astăzi, de Comitetului de Urgență al FRF.

Și Petrolul are altă denumire

În aceeași ședință, s-a hotărât și ca ACS Petrolul 52 Ploiești să aibă o nouă denumire în noul sezon: FC Petrolul Ploiești, marcă pe care o deține din vara anului trecut.

„Aprobă ca ACS Petrolul 52 Ploiești să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești”, a fost decizia Comitetului de Urgență.

Viitorul și Reșița – da, Farul – ba

La ultima ședință CEx s-a aprobat și ca alte două cluburi din fotbalul românesc să aibă alte denumiri. FC Viitorul Constanța SA a devenit Fotbal Club Viitorul Constanța SA, în timp ce Clubul Sportiv Municipal Școlar Reșița va purta denumirea de Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița.

În schimb, SSC Farul Constanța nu a reușit nici până acum să treacă la denumirea de FC Farul Constanța, brand pe care îl deține chiar finanțatorul clubului, Ciprian Marica.

Marius ANGHEL 25 Jul. 2019, 16:19 Campionat
Pe aceeași temă