Radu Suciu, după prima înfrângere cu Ripensia din acest sezon, chiar cu Politehnica: „A câștigat echipa care a fost mai pragmatică. Nu cred că au fost superiori”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2017, 17:25 Campionat
Radu Suciu, după prima înfrângere cu Ripensia din acest sezon, chiar cu Politehnica:**

Ripensia a pierdut cu 2-0 derby-ul Timișoarei cu ASU Poli și, astfel, a pus capăt celor patru 1-1 de când pe bancă a luat loc Radu Suciu. Pentru roș-galbeni poate fi considerat îngrijorător faptul că nu au mai câștigat de zece meciuri în campionat, chiar dacă împotriva alb-violeților nu au jucat rău.

Antrenorul angajat ca director tehnic consideră că, dacă Ripensia juca tot meciul ca în repriza a doua, altul era scorul. „A câștigat echipa care a fost mai pragmatică, din două faze fixe. Ca joc, nu cred că au fost superiori adversarii noștri. În schimb sunt o echipă pe val, care deja și-au definit stilul de joc. Un joc format, bazat pe foarte multă mișcare, care nu ne-a convenit nouă, cum nici lor nu le convine jocul nostru când o facem cum am reușit în partea a doua. Din păcate, nu avem încă curajul necesar să-l facem 90 de minute. Sigur că și atitudine face diferența, problema e cât este lipsă de atitudine și cât e lipsă de putere. Asta vom analiza la sfârșit de sezon”, a declarat Suciu, fost portarul al Politehnicii.

Nu e îngrijorat de golurile din faze fixe, dar e preocupat de seria proastă a echipei

Suciu nu este atât de supărat că a luat două goluri din faze fixe, dar a recunoscut că parcursul echipei este îngrijorător. „Lovitura liberă de la distanță destul de mare a fost o execuție bună, cu puțină neatenție. S-a venit târziu în întmpinare, nu așa se vine în întâmpinare. La faza a doua a fost o pierdere de marcaj. Nu ar trebui să se întâmple, dar s-a întâmplat. Sigur că ne îngrijorează. Avem nevoie de 3 puncte undeva să prindă curaj echipa. Am jucat cu fundași rapizi, pentru că adversarul juca cu mingi lungi”, a adăugat antrenorul.

După înfrângerea cu Politehnica, Ripensia a rămas la 4 puncte de pozițiile retrogradabile. Timișorenii vor juca în etapa următoare în deplasare, la ultima clasată Știința Miroslava.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIESI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 18 Nov. 2017, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă