Radu: „Fazele fixe sunt o problemă”

21 May. 2009, 12:39 Campionat
Radu:

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul principal al Cetății Suceava, Ioan Radu, a vorbit probleme echipei.

Dezamăgit de fazele fixe

 „Nu-mi aduc aminte să fi dat prea multe goluri din faze fixe. Mai degrabă, în cazul nostru putem spune că luăm ușor goluri din asemenea sitauții, cum s-a întâmplat și în ultima deplasare, la Piatra Neamț.
În afara lui Celpan, nu avem alți jucători care să ne creeze un avantaj major din aceste faze fixe și nici fotbaliști cu un gabarit impresionant, care să domine careul advers”


Juniorul Duman, favorit pentru titualarizare

„Nu că ar fi o mare diferență de valoare între Duman și Azaharioaei spre exemplu, dar din punct de vedere psihic Duman stă mai bine decât colegul său, care de multe ori este copleșit de importanța meciurilor”


Mulțumit de Onciu

„Onciu joacă în acest moment la adevărata sa valoare și eu spun că are încă posibilități de a mai crește. Mă bucur că un jucător pe care eu l-am promovat la echipă în urmă cu patru ani a ajuns să fie unul dintre componenții de bază ai primei echipe”

I-a felicitat pe juniorii „B”, care s-au calificat în ultimele 24 de echipe din țară, la categoria lor de vârstă


„Această performanță reprezintă un atu pentru club în perspectiva strategiei pe care vrem să o implementăm la Suceava. Elevii lui Aurel Constantin sunt jucători cu reale calități, care pot crește în viitorul apropiat dar numai dacă vom avea grijă de ei așa cum trebuie. În condițiile actuale de criză, creșterea și promovarea jucătorilor din propria pepinieră e cea mai bună modalitate de a face o echipă solidă”

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

21 May. 2009, 12:39 Campionat
Pe aceeași temă