Cetatea a ajuns pe locul secund în seria I!

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 10:03 Stiri
Cetatea a ajuns** pe locul secund în seria I!

Cetatea Târgu Neamț a ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă, după ce în etapa a IX-a reușit să câștige pe terenul celor de la Aerostar Bacău cu scorul de 3-1, după ce la pauză, băcăuanii conduceau cu 1-0.

Târg-nemțenii au primit gol înainte de pauză, în minutul 40′ Bălan înscria pentru 1-0, iar gazdele intrau la cabine cu avantaj minim. Egalarea (1-1) avea să vină în minutul 60, după un șut deviat a lui Chirilă, pentru ca în minutul 76 Zavate să transforme un penalty obținut de către Bucătaru (2-1). Scorul final (3-1) avea să fie stabilit în minutul 85 de către Pavel după o acțiune personală. Primul 11 folosit în acest meci de către antrenorul Ovidiu Marc a fost următorul: Hărăguță, Huțanu, Sobariu, Zavate, Ciocoiu, Răzlog, Tudosă, Chirilă, A. Pavel, Bucătaru, D. Ungureanu. Au mai evoluat: Bodron, Eudean, Olariu, G. Pavel

Cu această victorie, echipa de la poalele Cetății Neamțului a urcat pe poziția secundă în clasament cu un total de 17 puncte. În etapa următoare, Cetatea va primi pe teren propriu vizita celor de la FC Pojorâta, iar în cazul unei victorii echipa târg-nemțeană poate urca pe primul loc în clasament, deoarece Știința Miroslava stă.

 

Sursa: Cetatea Tg. Neamț

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 10:03 Stiri
Pe aceeași temă