Răchită se gândește la viitor! Pregătește acum achiziții care să-l ajute mai mult în sezonul următor: „Ne propunem un obiectiv mai îndrăzneț”

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 22:15 Campionat
Răchită se gândește la viitor!** Pregătește acum achiziții care să-l ajute mai mult în sezonul următor:

Sportul Snagov a fost primită in extremis în campionatul Ligii 2 după ce sezonul trecut retrogradase, însă a avut noroc cu desființarea Brașovului. Echipa ilfoveană preluată în vară de Valeriu Răchită a avut o primă parte bună de campionat, la finalul anului 2017 clasându-se pe locul 10. Fără un lot numeros și cu mulți jucători tineri, Sportul a reușit să obțină rezultate interesante și să nu aibă emoții în privința retrogradării.

Totuși, Răchită nu e satisfăcut de poziția ocupată de echipa sa la finalul celor 21 de etape desfășurate în acest an. Accidentările și subțirimea lotului au dus la rezultate slabe pentru ilfoveni în ultimele trei jocuri din prima parte a campionatului. Cu Hermannstadt, Luceafărul și Balotești, Sportul nu a luat niciun punct, a încasat șase goluri și nu a marcat niciunul, astfel că antrenorul ei nu are motive de bucurie.

„Se putea, clar, mai mult. Am risipit puncte importante și nu ne-am regăsit în cele două etape suplimentare în privința cărora ne-am exprimat clar că nu mai trebuiau programate”, a spus Răchită pentru IlfovSpot.

Antrenorul prahovean le-a dat deja vacanță jucătorilor săi și în următoarea perioadă urmează să îi anunțe programul de iarnă. Deocamdată, singurul lucru cert este că reunirea lotului va avea loc la jumătatea lunii ianuarie. Răchită se gândește și la o serie de achiziții, printre care și trei jucători cu mare experiență.

„De o lună am început tatonările legate de viitoarele achiziții. Am terminat sezonul cu doar 15 jucători valizi dintre care majoritatea tineri de perspectivă. Vom încerca să aducem trei fotbaliști cu mare experiență alături de o serie de tineri de viitor. Dorința noastră este legată de conturarea încă din această iarnă a unei echipe care în sezonul viitor să își propună un obiectiv mai îndrăzneț”, a mai spus Valeriu Răchită.

26 de puncte a obținut Sportul Snagov în 21 de meciuri jucate în actualul sezon al Ligii 2. 7 victorii, 6 egaluri și 9 înfrângeri, dar și un golaveraj negativ: 16-19, sunt cifrele înregistrate de echipa ilfoveană în prima parte a campionatului.

Marius ANGHEL 12 Dec. 2017, 22:15 Campionat
Pe aceeași temă