„Puteam să câștigăm la două – trei goluri diferență, dar e bine și așa”

26 Apr. 2012, 17:03 Campionat

Pentru prima dată de când a preluat cârma UTA-ei, Adrian Falub a mizat pe jucătorul adus de la Arieșul Turda încă din stratul partidei. Cătălin Bucur a fost trimis a jucat extremă dreapta, din această postură reușind să obțină penalty-ul (poza 2) transformat de Bogdan Mara.

„E adevărat, nu prea sunt obișnuit cu această poziție. Îmi place mai mult ca al doilea vârf, vârf împins sau mijlocaș central. Dar, e bine că am jucat, contează mai puțin poziția în teren. Puteam să câștigăm la două – trei goluri diferență, dar e bine și așa”, spune mijlocașul de 29 de ani.

„În prima repriză am intrat pe teren cu gândul că trebuie să câștigăm meciul neapărat pentru a ne păstra pe podium și poate de aceea nu am jucat foarte bine. După pauză ne-am dat drumul la joc și ne-am impus. Sper să câștigăm și la Severin, să ne distanțăm de ei în campionat. Îmi doresc ca Bistrița să joace împotriva noastră cu toată echipa și să îi batem mai clar decât i-a bătut Severinul. Urmează două deplasări grele, la Severin și Bistrița, trebuie să scoatem cel puțin patru puncte”, a mai punctat Bucur.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

26 Apr. 2012, 17:03 Campionat
Pe aceeași temă