Punctul câștigat și podium, satisfacțiile lui Nagy după ultimul meci din 2015. „Acum ne așteaptă opt finale pentru îndeplinirea obiectivului”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Dec. 2015, 14:42 Actualizat: 07 Dec. 2015, 14:43 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă nu și-a revenit din punct de vedere al prestației generale în meciurile din deplasare, dar, față de Mediaș și Mioveni, a revenit acasă cu un punct prețios obținut în fața co-liderului. Ciprian Rus a ratat o mare ocazie în prima parte a meciului de duminică, ultimul din acest an, dar la fel de adevărat este că și gazdele au avut destule oportunități de a marca, inclusiv din penalty.

„Satisfacția noastră astăzi rămâne punctul câștigat. Am avut o repriză a doua slabă, în care n-am mai pus aceleași probleme ca și în prima. Șansa face parte din joc și mă refer la acel penalty ratat de gazde. Îl felicit atât pe Miron, cât și echipa pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă”, a punctat Roland Nagy la finalul disputei cu oltenii.

Tehnicianul a admis și faptul că nu toți elevii săi au fost în cea mai bună formă fizică în acest ultim meci oficial al anului. „S-a văzut și la noi oboseala unor jucători care au dus greul acestui campionat, dar și în Cupa României. Rămâne și satisfacția podiumului, acum ne așteaptă opt finale pentru îndeplinirea obiectivului, accederea în play-off. Vom merge din joc în joc să scoatem maxim”, a adăugat „principalul” arădenilor.

Nagy speră ca echipa sa să revină cu forțe noi în prim-planul luptei pentru primele locuri din primăvară. „E adevărat, în ultimele două deplasări am reușit doar două egaluri, pierzând la Mioveni și Mediaș. Locul 3 ne obligă ca după Anul Nou să muncim. Îmi felicit echipa pentru tot campionatul și pentru parcursul din Cupă. Cu siguranță nu anticipam că vom încheia anul atât de sus, dar suntem obligați să facem mai mult”, a încheiat fostul mijlocaș, care nu a pierdut ocazia să-l felicite pe „colegul și prietenul” său, Alex Pelici, pentru cele izbutite la cârma lui CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Dec. 2015, 14:42 Actualizat: 07 Dec. 2015, 14:43 Campionat
Pe aceeași temă