Puncte sau la revedere bani

22 May. 2009, 17:01 Campionat
Puncte sau la revedere bani

 Supărat pentru ultimele rezultate ale echipei, primarul orașului Buftea, Stoica Ion își atenționează jucătorii că nu acceptă încă o înfrângere. Acesta îi atenționează că rezultatul din meciul de maine, cu Dunărea Galați, din deplasare, va conta foarte mult în privința hotărârii consiliului local de a mai sponsoriza echipa.

”Sper să nu vină cum au venit și din alte deplasări. Nu au de ales, din moment ce eu le-am spus că orice finanțare am tăiat-o până în momentul în care nu își arată valoarea. După mai stăm de vorbă, dacă nu arată că sunt fotbaliști, eu nu îi mai plătesc. E ultimatum.”, a declarat Stoica.

Pe de altă parte, directorul sportiv al clubului Buftea, Constantin Dragomir  declară că meciul de la Galați va fi unul destul de disputat și foarte greu. Cele trei puncte sunt de preferat, dar se mulțumește și cu un egal: ”Sperăm să luăm cel puțin un punct.” Tot acesta a mai precizat, că până la finalul sezonului, dorește ca echipa să adune trei puncte pentru a scăpa de retrogradare și matematic.

Articol scris de Marius Anghel
 

22 May. 2009, 17:01 Campionat
Pe aceeași temă