„Publicul arădean a împins echipa lor spre acest egal, nu potențialul jucătorilor”

30 Sep. 2011, 23:48 Campionat

Derby-ul Vestului s-a încheiat nedecis, 0-0, la capătul unei partide extrem de încinse, atât pe teren, cât și în tribune. Dacă UTA a ajuns la al patrulea meci pe teren propriu fără victorie, timișorenii sunt și ei la a treia remiză consecutivă în deplasare. În ciuda faptului că arbitrajul lui Florin Marcu nu i-a mulțumit nici pe arădeni, antrenorul timișorenilor a fost de părere că Poli a fost echipa dezavantajată clar.

„Arbitrajul a dezechilibrat în defavoarea noastră rezultatul, am avut penalty indiscutabil și eliminare la jucătorul UTA-ei ce l-a oprit neregulamentar pe Ricketts în careu. Oricum, echipa a depus un efort peste limitele ei, am avut ocazii destule, am dat mingea și în bară. Din păcate, nu am reușit să înscriem, să plecăm cu toate cele trei puncte. Mai avem mult de lucru, multe de corectat, ne vom bate în continuare la promovare, așa cum știm noi să o facem”, a declarat Vali Velcea la finalul confruntării cu UTA.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, trebuia să înscriem și să luăm cele trei puncte. Atmosfera a fost una de un meci de mare calitate. Cred că, de fapt, publicul arădean a împins echipa lor spre acest egal, nu potențialul jucătorilor lor”, a adăugat antrenorul „alb-violeților”.

Sursa: Sport Arad

30 Sep. 2011, 23:48 Campionat
Pe aceeași temă