Progresul decimat

18 Mar. 2009, 14:40 Campionat
Progresul decimat

Gigi Mulțescu trece prin momente grele la cârma Progresului. După ce duminică echipa sa a pierdut meciul contra primei clasate, Ceahlăul Piatra Neamț, tehnicianul se vede pus într-o situație foarte grea.

 

Linia de fund este decimată, titularii de drept, Wisniowski și Șomcherechi fiind suspendați pentru etapa următoare, după ce amândoi au primit galbene în ultima etapă. Și pentru că un ghinion nu vine niciodată singur, acestor două absențe importante li s-au mai adăugat încă alte două. Mitu și Frangu s-au accidentat la antrenamentul de ieri și au devenit indisponibili pentru aproximativ o lună.
Teoretic, în lipsa lui Wisniowski și a căpitanului Șomcherechi, fundași centrali ar fi Pacinschi și Berceanu. Din păcate pentru bancari lucrurile s-au complicat din nou, iar prezența lui Berceanu în primul unsprezece la meciul de sâmbătă este pusă sub semnul întrebării. Acesta s-a lovit la nas în timpul antrenamentului de astăzi și nu a mai continuat să se pregătească.

 

Următoarea soluție în centrul apărării ar fi Gurguiatu, dar, din nou, situația este incertă. Fundașul venit de la Călărași se află în conflict cu fost sa echipă, cea care a făcut o reclamație la FRF pentru a-l suspenda. Oficialii de acolo susțin că Gurguiatu s-a pregătit cu Progresul fără acordul lor și solicită suspendarea acestuia. De partea cealaltă, bancarii spun că jucătorul a venit liber de contract.  Până la elucidarea situației un singur lucru este cert: Progresul are doar un singur fundaș central de meserie!

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

18 Mar. 2009, 14:40 Campionat
Pe aceeași temă