Program concentrat! Urmează prima intermediară

29 Mar. 2012, 09:03 Campionat
Program concentrat!** Urmează prima intermediară

După două etape desfășurate în ritm normal, săptămâna viitoare este programată prima „intermediară” a returului

Început pe 17 martie, cu o întârziere de două săptamâni, returul ligii secunde se comprimă în aprilie pentru a recupera programul decalat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. În luna care urmează, rundele cu numarul 19 și 23 devin „intermediare”, fiind prinse în calendarul competițional pe 4 și 25 aprilie. În ambele etape care se vor desfășura miercurea, FCM Bacău va evolua în fața propriilor suporteri.

Două deplasări

Pentru „galben-albaștri”, prima „intermediară” din sezonul de primăvara este încadrată de două meciuri departe de casă. Echipa pregătită de Gheorghe Poenaru are de facut un drum lung pentru partida de sâmbata, 31 martie, cu Delta Tulcea (ora 11.00), după care va merge la Snagov (duminica, 8 aprilie, ora 11.00). Între aceste deplasări figureaza duelul de acasă cu Gloria Buzau, care se va desfăsura miercuri, 4 aprilie (17.00).

Serie de foc

Înainte de următoarea serie de trei jocuri în sapte zile, FCM Bacau va fi gazdă pentru Callatis, înainte de Paște. „Sunt discuții ca meciul cu Mangalia să se dispute vineri, 13 aprilie. Așteptăm un răspuns până la sfârșitul săptămânii”, a precizat președintele FCM-ului, Daniel Scânteie. „Galben-albastrii” vor încheia luna cu o deplasare la Iași (21 aprilie), urmată de două etape acasă cu CF Brăila (25) și Viitorul Constanța (28).

Lozneanu, incert

FCM Bacau pleacă vineri dimineață spre Tulcea, pentru meciul cu Delta din etapa a XVIII-a. Din lotul „galben-albaștrilor” ar putea lipsi fundașul Andrei Lozneanu, care acuză o contractură și nu s-a putut antrena ieri alături de coechipierii săi. În tur, Delta s-a impus pe „Municipal” cu 2-1, iar Lozneanu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, primind însă al doilea galben după o fază controversată.

Sursa: Deșteptarea

29 Mar. 2012, 09:03 Campionat
Pe aceeași temă