„Principalul vinovat este Ionuț Popa, trebuia dați afară și Straton, și Onofraș, și Gado”

24 Mar. 2012, 18:06 Campionat

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a pus tunurile nu doar pe arbitraj la finalul meciului, ci și pe antrenorul Ionuț Popa, pe care îl găsește principal vinovat pentru rezultatele proaste ale echipei.

„Jocul s-a rupt la faza penalti-ului care nu ne-a fost dat în repriza a doua, când un jucător de-al gazdelor trebuia eliminat. La 0-0 am avut penalti clar și eliminare. Dacă nu era acea fază câștigam meciul. După aceea, echipa s-a precipitat. Popa Ionuț e responsabil de faptul că l-a ținut pe Petrovic în teren și l-a lăsat să bată 11 metri, deși a jucat slab. Trebuia să-l scoată la pauză, știa că are galben.

Îmi reproșez că nu am fost mai categoric în iarnă și că nu am dat alți jucători afară. Trebuia dați afară și Straton, și Onofraș, și Gado și ținut Ghiceanu. Ionuț Popa este principalul vinovat, sunt foarte supărat pe el. Popa e responsabil pentru ce se întâmplă la echipă, dar nu voi lua măsuri decât atunci când nu vor mai fi șanse de promovare. Despre meci, a fost câștigat de Tulcea cu arbitrii, a spus Nichita.

În replică, Ionuț Popa a reacționat: „Normal că antrenorul e de vină când echipa pierde. Când câștigăm, meritul e al jucătorilor, când echipa pierde, antrenorul e vinovat”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Eduard BLAGA

24 Mar. 2012, 18:06 Campionat
Pe aceeași temă