„Primele trei etape sunt decisive”

13 Aug. 2009, 17:32 Campionat

Devenit antrenor secund al Concordiei, fostul jucătorul Cristian Bălașa s-a transformat într-un antrenor pragmatic. Acesta destăinuie speranțele ilfovenilor în noul campionat: “Ne dorim să începem în forță”.
 

Cu toate că anul trecut suporterii erau extrem de dezamăgiți de evoluția formației după primele 8 etape, anul acesta aceștia sunt convinși că lucrurile vor sta altfel. Lotul nu a suferit modificări majore, iar titularii de la sfârșitul campionatului trecut au rămas pentru a continua ascensiunea Concordiei din finalul sezonului anterior.
 

“Avem un lot omogen. Băieții se cunosc, relațiile de joc sunt deja create, iar cu puțin noroc și cu un joc al rezultelor favorabil, ne batem la promovare. Acesta este obiectivul nostru în acest sezon”.
 

În privința favoritelor la promovare, Bălașa crede că Farul și Petrolul au echipele cele mai bune. Liniștea conferită de siguranța financiară, deși la majoritatea echipelor conducerea se plînge de lipsa banilor, se dorește a fi un stimulent perfect pentru jucători. Calculele pentru promovare încep cu zestrea de puncte acumulate după primele trei etape deoarece Farul și Petrolul au program mai ușor.
 

“Primele trei etape sunt decisive pentru noi deoarece avem două meciuri grele acasă, cu Sportul și Botoșaniul, și o deplasare la o favorită la promovare, Farul Constanța”.
 

Articol de Andrei Petrică
 

13 Aug. 2009, 17:32 Campionat
Pe aceeași temă