Prime pentru uniriști după victoria cu CFR

11 May. 2009, 17:07 Campionat
Prime pentru uniriști după victoria cu CFR

Conducătorii clubului Unirea Alba Iulia au decis să-i recompenseze pe jucători cu o primă de câte 700 de euro pentru victoria de sâmbătă cu CFR Timișoara (3-2), care coroborată și cu celelalte rezultate din runda a XXIX-a a Ligii a II-a, duce echipa pe primul loc în seria a II-a.

Principalele contracandidate ale formației din Alba Iulia la promovarea în Liga I, Internațional Curtea de Argeș, FCM Târgu-Mureș și Chimia Râmnicu Vâlcea, au fost învinse în etapa de la finele săptămânii trecute de grupări mai slab clasate. Astfel, echipa argeșeană a pierdut disputa din deplasare cu Minerul Lupeni (1-2), FCM Târgu Mureș a fost învinsă pe teren propriu de formatția Liberty Salonta (0-3), în timp ce Chimia Râmnicu Vîlcea s-a înclinat în fața  UTA-ei Arad (0-3). 

În urma acestor rezultate, formația din Alba Iulia a urcat pe primul loc în seria a II-a a Ligii secunde, cu 56 de puncte, fiind urmată în ordine de Internațional Curtea de Argeș (54), FCM Târgu Mureș (51) și Chimia Râmnicu Vâlcea (50).

Președintele Consiliului de Administrație al FC Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeș (foto), a ținut să le mulțumească echipelor din Lupeni, Arad și Salonta, pentru rezultatele obținute în runda a XXIX-a a ligii secunde, ce au ajutat indirect echipa sa.

"Le mulțumesc public conducătorilor, antrenorilor și jucătorilor de la Minerul Lupeni, Liberty Salonta și UTA Arad pentru că au dat dovadă de fair-play și onoare, apărându-și șansele și ajutându-ne să facem un pas mare spre Liga I".

Tehnicianul formației din Alba Iulia, Adrian Falub, consideră că aceste rezultate trebuie să constituie o învățătură pentru elevii săi, pentru a nu repeta erorile contracandidatelor în rundele următoare:

"A fost o etapă total favorabilă nouă, am câștigat 12 puncte, nu doar cele trei de la Timișoara. Însă deznodamântul etapei trebuie să constituie pentru noi o pildă, deoarece nu avem voie să repetăm greșelile cotracandidatelor noastre în lupta pentru promovare".

 

 

Sursa: MEDIAFAX

11 May. 2009, 17:07 Campionat
Pe aceeași temă