Primarul Mioveniului, nemulțumit și după revenirea cu FC U Craiova: „Promovarea sau toți vor fi dați afară”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 00:21 Campionat
Primarul Mioveniului, nemulțumit și după revenirea cu FC U Craiova:**

CS Mioveni a revenit de la 0-1 și a învins pe FC Universitatea Craiova, scor 2-1. Chiar și așa, primarul Ion Georgescu a declarat la finalul partidei că este nemulțumit de jocul făcut de elevii lui Ion Moldovan și amenință că, în cazul în care echipa nu va promova la finalul acestui sezon, atunci autoritățile locale nu vor mai sprijini echipa de fotbal.

„Eu nu mă îmbăt cu apa rece și sunt de părere ca astăzi am jucat foarte prost. O să îl întreb pe Moldovan cum a gândit el meciul de astăzi și ce scheme de joc a pregătit. Jocul a fost unul slab, iar toată presa a criticat doar antrenorii la Mioveni, însă se pare ca buba este la jucatori. Vă anunț că în cazul în care echipa nu va promova în liga întâi, începând cu 1 iulie 2014 toți angajații de la CS Mioveni vor fi dați afară, iar noi nu o să mai susținem această echipă. M-am săturat să jucăm la ora 11:00..”, a spus edilul Mioveniului.

Primarul Ion Georgescu a vorbit și despre jucătorii transferați de la FC Argeș și a răspuns ironic că aceștia sunt niște „perle”: „Jucatorii transferați sunt „numai perle” începând cu Năstăsie și terminând cu Alin Popa. Norocul nostru ca am apucat să-i transferăm că altfel îmi părea foarte rău”.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 00:21 Campionat
Pe aceeași temă