Primarul Aradului, contestat pentru prima oară la scenă deschisă de la înființarea noii UTA: „Falcă, pleacă din Arad…!”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2016, 23:31 Campionat
Primarul Aradului, contestat pentru prima oară la scenă deschisă de la înființarea noii UTA:**

După o perioadă de toleranță ca răsplată pentru contribuția la reînvierea echipei fanion a Aradului sub forma proiectului „UTA Bătrâna Doamnă”, suporterii arădeni au erupt împotriva lui Gheorghe Falcă la finalul derby-ului cu ASU Poli. Primul edil și „argatul” său responsabil cu întreținerea bazelor sportive, Marin Dugăeșescu, sunt considerați principalii vinovați pentru „orezăria” de pe „Motorul”, cu care, prin intermediul televiziunilor, s-au mai făcut odată de râs în toată țara.

După ce și-au aplaudat favoriții plini din cap până în picioare de noroi, semn că au apreciat efortul depus în mocirla din Aradul Nou, fanii din galerie au scandat celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad, du-te înapoi la Brad…”. Bineînțeles, edilul nu s-a sinchisit să ajungă la cel mai important eveniment sportiv al toamnei în orașul pe care (încă) îl păstorește, ci – probabil – e prea preocupat cu campania electorală la nivel național pentru parlamentarii PNL.

Scandările anti-Falcă din peluza arădeană erau la modă pe vechea arena „Francisc Neuman”, primarul fiind considerat părtaș la procesul de înstrăinare a clubului și ajungerea lui în colaps. Asumarea noului proiect UTA l-a mai scos din bătaia puștii, însă halul în care se prezintă terenurile din municipiu i-au scos din pepeni pe fanii „Bătrânei Doamne”.

CITEȘTE și: Rivali pe străzi și în tribune, „ultrașii” uniți prin dragoste și pasiune. Jandarmii – „oile negre” ale derby-ului

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 13 Nov. 2016, 23:31 Campionat
Pe aceeași temă