Primăria a amânat preluarea Petrolului

03 Jun. 2009, 14:53 Campionat
Primăria a amânat preluarea Petrolului

La infinit! Până acolo pare că se amână preluarea echipei Petrolul de către municipalitate.
 

Mult așteptata trecere a echipei Petrolul sub tutela Consiliului Local Ploiești nu s-a concretizat nici după întâlnirea de ieri dintre reprezentanții celor două părți implicate în această acțiune.

 

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că proiectul a intrat, din nou, în impas după ce reprezentanții primăriei au dat publicității o informație conform căreia clubul ploieștean ar avea datorii la bugetul de stat.

 

În aceste condiții, pentru ca echipa să fie preluată, ar trebui ca, mai întâi, clubul să își stingă datoriile către stat, ceea ce presupune o întârziere foarte mare în procesul de formare și pregătire a noii structuri care trebuie să fie gata de start în luna august a acestui an, când este programat debutul noului sezon din Liga a II-a.

 

Oficialii clubului ploieștean nu au fost de găsit pentru a confirma sau infirma această ipoteză (n.n- la întâlnirea de ieri clubul fiind reprezentat de avocați). Cert este faptul că temerea suporterilor ploieșteni că această preluare nu se va face în timp util pare a avea, de acum, și un argument în această nouă amânare a semnării actelor necesare pentru ca echipa Petrolul să devină a municipalității.

 

sursă: prahovasport.ro
 

03 Jun. 2009, 14:53 Campionat
Pe aceeași temă