Prima înfrângere pe teren propriu

12 Apr. 2009, 12:35 Campionat
Prima înfrângere** pe teren propriu

Invincibilitatea formației lui Mihai Stoica pe terenul din Ghermănești a luat sfârșit! FC Snagov nu a ridicat mari probleme în partida cu FC Ploiești și a pierdut mai clar decât o arată scorul (1-2). Ploieștenii au început partida deciși să își impună jocul și la jumătatea primei reprize au reușit să deschidă scorul prin Paulinho. Înainte de pauză, Marius Șumudică îl înlocuiește pe autorul golului, decizie ce l-a nemulțumit evident pe forbalist. Repriza secundă a debutat cu o ocazie imensă pentru oaspeți, însă V. Gheorghe nu a putut să îl învingă pe Olteanu în două rânduri, la primul șut bara opunându-se majorării scorului.

 

Gazdele egalează în minutul 58 în urma unei lovituri de colț, prin V. Dinu II, fază la care apărarea oaspeților nu a reacționat și Miron nu a mai avut ce să facă, decât să scoată mingea din plasă. Însă peste numai trei minute, Lemnaru este găsit excelent cu o centrare de pe partea dreaptă și își readuce echipa în avantaj. Ploieștenii puteau majora scorul, dar indecizia atacanților și bara transversală s-au opus marcării unui nou gol.

 

FC Ploiești continuă cursa de urmărire a tulcenilor și speră ca până la finalul campionatului să îi sufle Deltei poziția secundă în clasament. De cealaltă parte, vacanța pare să fi început deja cu toate că mai sunt de disputat 10 etape din retur, lipsa de motivare spunându-și cuvântul în jocul de azi de la Ghermănești.

 

FC Snagov – FC Ploiești a fost transmis în direct de sport.ro.

 

COMENTARIUL LIVE

 

â–º Min. 90 Final de meci.

 

â–º Min. 89 Marius Alexe pătrunde în careu, șutează fără speranțe pentru Olteanu, dar mingea lovește bara transversală.

 

â–º Min. 85 Lemnaru scapă singur cu Olteanu, dar șutează slab la colțul scurt și îi permite portarului ilfovean să respingă cu piciorul

 

â–º Min. 80 După marcarea ultimului gol, fazele de poartă s-au împuținat, iar jocul este fragmentat. Cele două formații și-au creat câte o ocazie, însă Păun și, respectiv, Covaciu au ezitat și scorul nu a fost modificat   

 

â–º Min. 68 Lemnaru centrează perfect pentru Al. Stan însă acesta nu reușește să trimită către poartă

 

â–º Min. 67 Schimbare la FC Snagov. Iese Petrea și intră Nistor

 

â–º Min. 61 1-2 GOL Doar câteva minute a ținut egalitatea pe tabelă. Lemnaru a fost găsit excelent de o centrare de pe partea dreaptă și a trimis cu capul în plasă

 

â–º Min. 60 Schimbare la FC Ploiești. Ultima mutare a lui Șumudică. Îl scoate pe Păcuraru și îl introduce pe Alexe.

 

â–º Min. 58 1-1 GOL FC Snagov reușește să restabilească egalitatea după o lovitură de colț. Miron nu poate interveni în fața lui  V. Dinu II și ilfoveanul trimite în plasă.

 

â–º Min. 57 Mihalache vede cartonașul galben, după un fault asupra lui Petrea.

 

â–º Min. 50 V. Gheorghe șutează în bară, apoi fază continuă la poarta lui Olteanu, portarul gazdelor intervine greșit, mingea revine la V. Gheorghe dar de această dată mijlocașul ploieștenilor trimite defectuos, mult pe lângă poartă.

 

â–º Min. 46 A început repriza secundă

 

â–º Min. 46 Schimbare la FC Ploiești. Lemnaru îl înlocuiește pe Damaschin

 

â–º Min. 46 Schimbare la FC Snagov. Bereșoaie râmâne la vestiar, iar locul său în teren este luat de Covaciu

 

â–º Min. 45 Oaspeții întră în avantaj la cabine. Pauză

 

â–º Min. 43 Schimbare la FC Ploiești. Șumudică mută surprinzător și îl înlocuiește pe Paulinho cu G. Păun

 

â–º Min. 34 FC Snagov ratează egalarea! Dinu I șutează de la marginea careului de 6 metri, însă Miron are o nouă intervenție salvatoare.

 

â–º Min. 31 Gigel Ene execută bine o lovitură liberă de la 18 metri, însă Miron intervine excelent și respinge în lateral.

 

â–º Min. 22 0-1 GOL Paulinho deschide scorul cu un șut plasat cu stângul peste portarul Olteanu

 

â–º Min. 19 Seto șutează de la 17 metri, însă mingea trece peste vinclul porții gazdelor.

 

â–º Min. 15 Bereșoaie scapă singur cu Miron, portarul oaspeților ajunge primul la minge și trimite în afara terenului

 

â–º Min. 12 Paulinho șutează peste poarta lui Olteanu.

 

â–º Min. 10 Oaspeții construiesc mai mult, însă nu găsesc culoare de pătrundere prin apărarea ilfovenilor.

 

â–º Min. 6 În urma unei lovituri de la colț executată de Paulinho mingea a ajuns la V. Gheorghe care a șutat puternic fără preluare, însă Petrea a deviat în afara terenului.

 

â–º Min. 5 Cele două formații nu riscă nimic, astfel că majoritatea fazelor se desfășoară în zona centrală a terenului.

 

â–º Min. 1 Partida a început

 

 

FC Snagov: Fl. Olteanu  – A. David, Zeciu, Cozma, M. Florea – A. Radu (cpt.) , A. Petrea, Bereșoae, G. Ene – V. Dinu I, V. Dinu II
Antrenor: Mihai Stoica

FC Ploiești: Miron – Rohat (cpt.), Mihalache, Oprsal, Păduraru – V. Sandu, Setto, V. Gheorghe, Paulinho – Damaschin , Al. Stan
Antrenor: Costel Lazăr

Stadion: “Voința” (Ghermănești)

Spectatori: 200
 

12 Apr. 2009, 12:35 Campionat
Pe aceeași temă