Prima declarație a lui Massone după ce a preluat Șoimii. „Am găsit mulți prieteni la Arad. Și noi oferim prietenie și respect”. Ce transferuri pregătește italianul

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 15:46 Campionat
Prima declarație a lui Massone după ce a preluat Șoimii.

Intrată în era Massone de câteva zile, Șoimii Pâncota n-a arătat foarte diferit pe teren la primul meci cu italianul președinte. Fostul finanțator al falimentarei Ceahlăul s-a prezentat la partida de sâmbătă de la Șiria dintre Șoimii și Olimpia Satu Mare, s-a așezat în tribună alături de câțiva prieteni de-ai săi și a observat cum noua sa echipă a pierdut cu 9-0. Puținii jucători transferați înaintea etapei a 4-a nu au putut să schimbe jocul formației arădene, astfel că Olimpia a profitat și ea și a înscris cât a putut, făcându-și golaveraj. Șoimii e de departe cea mai slabă echipă din Liga 2 după desfășurarea primelor patru etape, are un golaveraj halucinant, 0 goluri marcate și 50 primite, însă din noua săptămână s-ar putea schimba complet.

La finalul jocului de la Șiria, italianul Angelo Massone a oferit primele declarații după preluarea echipei Șoimii Pâncota. „Ne-am angajat la o muncă grea, am preluat un club de liga a doua cu care ne dorim să mergem înante. Am preluat datoriile clubului și le vom rezolva pe rând în săptămânile care urmează și îi rog pe toți să ne înțeleagă că în aceste zile este important să punem pe picioare un lot de jucători, să avem un antrenor profesionist cu care să putem să ne batem în acest campionat. Eu reprezint interesele unui grup de investitori serioși care vom cheltui câteva zeci de mii de euro pe lună pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul pe care ni l-am propus”, a spus Massone pentru Sport Arad.

Italianul anunță multe transferuri începând cu noua săptămână. „Urgent pentru noi este ca luni – marți să avem completat lotul. Chiar și la meciul cu Satu Mare am avut în tribună câțiva jucători cu care sperăm să semnăm săptămâna viitoare. Printre alții este vorba de un francez, un egiptean cu pașaport britanic, dar și alți șase-șapte jucători. Sperăm ca până la ora jocului de la Călărași să arătăm puțin diferit față de acest meci cu Satu Mare. Am găsit mulți prieteni la Arad și ne bucurăm de acest lucru, pentru că și noi oferim prietenie și respect”, a mai spus Massone.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului dintre Șoimii Pâncota și Olimpia Satu Mare

În etapa a 5-a, Șoimii Pâncota va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Dunărea Călărași, o echipă aflată pe locul 13, cu 4 puncte.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Aug. 2016, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă