Prepeliță, impresionat după victoria din prelungiri a Unirii: „Nu e la îndemână oricui să câștige în fața Săgeții”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 18:28 Campionat
Prepeliță, impresionat după victoria din prelungiri a Unirii:**

Unirea Slobozia a câștigat dramatic meciul de pe teren propriu din etapa a 14-a a Ligii 2 împotriva Săgeții Năvodari, scor 3-2. Jianu a deschis scorul în meciul de sâmbătă în minutul 7, Chițu a egalat în minutul 22 și mai apoi oaspeții au preluat conducerea dintr-o lovitură de la 11 metri acordată de arbitru după ce Ibrian a faultat în careu și a fost eliminat. Ganea a transformat penalty-ul în minutul 36 și Săgeata conducea la pauză. În partea doua a jocului, eliminarea lui Muzac (69) pentru cel de-al doilea galben a reaprins meciul, iar Stan (73) a readus repede egalarea. Victoria trupei lui Adrian Mihalcea a venit la ultima fază a jocului, atunci când Jianu (90+4) a reușit „dubla” cu o lovitură de cap din 8 metri.

După meci, președintele ialomițenilor, Constantin Prepeliță, s-a bucurat pentru această victorie obținută greu, și-a felicitat jucătorii și a recunoscut că starea terenului a afectat evoluția celor două echipe. „A fost un meci foarte frumos, dar starea terenului a influentat jocul. Am arătat că suntem o echipă bine pusă la punct și nu am cedat până în ultimele momete. Felicit antrenorii, jucătorii, am lăsat o imagine foarte bună. Victoria a fost importantă pentru că nu e la îndemână oricui să câștige în fața Săgeții. Vrem să ocupăm un loc cât mai bun pentru play-off. Noi ne bucurăm la final, dar băieții sunt bucuroși și acum”, a spus oficialul Unirii în emisiunea „Fotbal la matineu” la Sport Total FM.

După această victorie, Unirea Slobozia a urcat pe locul 5 în Seria I, dar este la egalitate cu celelalte două echipe de sub ea, CF Brăila și Gloria Buzău, toate cu câte 19 puncte acumulate după desfășurarea a 14 etape.

 

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 18:28 Campionat
Pe aceeași temă