Precup: „Cred că a fost un tur de campionat mulțumitor”

06 Dec. 2011, 10:41 Campionat
Precup:** „Cred că a fost un tur de campionat mulțumitor

Căpitanul de echipă al celor de la Alro, Gabriel Precup, consideră ca turul sezonului a fost salvat pe final, aluminiștii reușind să bifeze o serie de rezultate pozitive. Decarul aluminiștilor spune că seria este echilibrată, cu excepția fostelor divizionare A, poziția din clasament reflectând valoarea pe care o au.

Aflată pe locul șapte, însă la doar două puncte de podium, Alro Slatina a avut un început de sezon dezamăgitor, însă spre finalul turului elevii lui Daniel Mogoșanu s-au redresat reușind să lege o serie de rezultate pozitive. Având obiectiv promovarea, misiunea aluminiștilor este dificilă, Timișoara și Bistrița fiind marile favorite. Căpitanul de echipă al celor de la Alro, Gabriel Precup, consideră turul de campionat mulțumitor.

„Am început catastrofal, cred că ne-am revenit pe parcursul campionatului, am încheiat din păcate iar cu o înfrângere, dar per ansamblu cred că a fost un tur de campionat mulțumitor. Se putea mult mai mult, dar atât am reușit. Nu există favorite decât pe hârtie, s-a întâmplat ca lumea să spună că vom bate nu știu ce echipă mai slab cotată, dar am pierdut, sau invers. Este un campionat destul de echilibrat, două echipe sunt mai deosebite în serie, Timișoara și Bistrița, în ceea ce privește restul echipelor cred că ține de forma de moment”, a declarat mijlocașul.

„Oamenii au fost alături de noi”

Decarul grupării Alro, Gabriel Precup, spune că în ciuda începutului slab de sezon oficialii clubului le-au fost alături. Mai mult decât atât, acesta consideră propice condițiile pentru obținerea performanțelor.

„Condițiile oferite de Alro sunt foarte bune având în vedere situația fotbalului din România și a seriei noastre, tot timpul banii au fost la zi, oamenii au fost alături de noi, dar în fotbal se întâmplă să ai și perioade mai puțin bune”
, a mai precizat căpitanul celor de la Alro.

ALRO Slatina a acumulat 22 de puncte, înregistrând șase victorii, patru remize și cinci înfrângeri.

sursa: Gazeta Nouă

06 Dec. 2011, 10:41 Campionat
Pe aceeași temă