Pragmaticii lui Gherman înving clar Mioveniul!

Mihai Andries 29 Sep. 2012, 18:00 Campionat
Pragmaticii lui Gherman** înving clar Mioveniul!

Unirea Alba Iulia își continuă parcursul surprinzător în campionat, cu toate că se confruntă cu mari probleme financiare. Ultima victima a uniriștilor a fost CS Mioveni, care a pierdut 1-3 duelul din „Cetate”. Albaiulienii au deschis scorul prin Istrate în minutul 18 cu un șut de la circa 25 de metri, în stânga lui Dănălache.

Momentul cheie al jocului a fost în minutul 34, când Tiut a apărat penalty-ul experimentatului E. Dică și Unirea a intrat în avantaj la vestiare. Ocaziile cele mai mari au parținut argeșenilor, însă echipa lui Gherman a mai punctat în două rânduri prin Petrescu (59) și Mândrușcă (63). Cel mai bun jucător din tabăra vizitatorilor, Emil Dică, a redus handicapul după o superbă acțiune personală, încheiată cu un șut sub transversală. Unirea acumulează astfel 9 puncte după primele cinci etape și se chinuie în continuare să supraviețuiască în liga a două.

Au vrut să întârzie meciul!

La finalul jocului Stelian Gheram a refuzat să comenteze despre meci, dar a vorbit în schimb despre problemele cu care se confruntă formația uniristă.
„Jucătorii au vrut să dea înaintea meciului un semnal de alarmă referitor la situația echipei. Jucătorii au vrut să poarte banderole și să întârzie startul partidei. Demonstrăm că suntem caractere. Ar fi fost păcat ca echipa să se desființeze. Am acceptat această situație, de criză, dar n-am crezut că vom ajunge din rău în mai rău. Este păcat de ce se întâmplă și trebuie să se găsească o soluție. Nu este o bucurie această victorie, când știu cum ne chinuim” a declarat antrenorul albaiulienilor.

Performanță cu un OU!

Și jucătorii au comentat la final despre problema existenței echipei. „Nici nouă nu ne vine să credem ce rezultate scoate, in sărăcie, să batem Mioveniul. E greu să faci performanță, cu un ou mâncat dimineața”, a spus Florin Istrate, jucătorul meciului, cu un gol și două pase. „Nu știu cât mai putem rezista așa, suntem neplătiți de trei luni și fără niciun ban în buzunar. Sperăm să se rezolve și această chestiune. Domnul Gherman ne motivează, ne-a transims să jucăm cât putem mai bine, pentru a putea pleca undeva la mai bine”, a adăugat Mihai Petrescu, autorul celui de-al doilea gol al întâlnirii. Unirea Alba Iulia va juca peste două etape, in deplasare, la Corona Brașov.

Articol scris de Lucian DANCIU

Mihai Andries 29 Sep. 2012, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă