Porumbacu: „Bunică a venit cu un suflu nou la echipă”

29 Nov. 2011, 10:30 Campionat
Porumbacu:**

După ce formația sa a obținut prima victorie în deplasare din acest campionat, directorul executiv al Otopeniului s-a declarat încântat de performanța jucătorilor săi. „O victorie extrem de importantă, obținută împotriva unei echipe aflate în aceeași zonă a clasamentului ca și noi. Pot să spun că a fost un meci de 6 puncte”, a spus Mugur Porumbacu.

El l-a remarcat din nou pe căpitanul Florin Manea, cel care a adus ultimele 6 puncte în vistieria Otopeniului: „Manea este un jucător esențial pentru noi și asta nu de acum, ci de 4-5 ani ne-a demonstrat că putem să ne bazăm pe el. A avut o evoluție foarte bună contra Brăneștiului, însă nu ar fi reușit acest lucru fără ajutorul colegilor săi. Toți merită felicitări pentru această performanță”.

Oficialul alb-albaștrilor spune că poziția din clasament a formației (13, prima peste linia retrogradării), nu reflectă valoarea grupului. Porumbacu este de părere că CS Otopeni va reveni în forță la începutul returului și va urca spre grupul fruntaș din Seria I.

„La iarnă vor mai veni câțiva jucători și sper să acumulăm cât mai multe puncte. La fel s-a întâmplat și sezonul trecut, am terminat pe 11 turul, iar apoi la sfârșitul campionatului am fost pe 5-6. Sper să se întâmple la fel și anul acesta, deoarece eu cred că avem valoare de primele șase locuri”, a spus directorul executiv al lui CS Otopeni.

De asemenea, îl laudă și pe antrenorul Romeo Bunică, cel care a obținut mai bine de jumătate din punctele formației alb-albastre, chiar dacă a fost instalat abia în etapa a 10-a. „A venit cu un suflu nou și ne-a dovedit că am făcut bine atunci când l-am adus la echipă. E un antrenor tânăr, cu ambiție și foame de rezultate, iar asta este cel mai important”, a încheiat Mugur Porumbacu.

CS Otopeni iernează peste zona retrogradării după ce a câștigat ultimele două meciuri din turul campionatului, 1-0 cu Botoșani pe teren propriu și 2-1 în ultima etapă, în deplasarea de la Brănești.

articol scris de Gabriel MORARIU

29 Nov. 2011, 10:30 Campionat
Pe aceeași temă