Portughezul de pe banca Forestei crede într-un meci bun cu liderul. „Nu mergem la Sibiu în plimbare, ci avem încredere că putem scoate un rezultat pozitiv”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 12:40 Campionat

Oficialii Forestei au prins curaj după succesul de pe Areni, din runda trecută, cu CS Mioveni, și anunță că nu merg să facă simplu act de prezență sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul liderului AFC Hermannstadt. În această partidă se întâlnesc ultima clasată cu liderul Ligii 2.

„Echipa noastră are un moral bun în acest moment. Întâlnim etapa viitoare un adversar puternic, care beneficiază de cea mai bună apărare din campionat și etalează un joc ofensiv foarte variat. Nu mergem la Sibiu în plimbare, ci avem încredere că putem scoate un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Nuno Pedro.

Tehnicianul portughez are așteptări mari de la jucătorii săi și crede că Foresta are forța să evadeze din subsolul clasamentului în cel mai scurt timp. „Sunt convins că vom reuși să ne menținem în eșalonul secund, mai ales că muncim mult pentru acest lucru. Ca o primă impresie, Liga a 2-a este un campionat bun. Spre deosebire de Portugalia, unde jocul este mai tacticizat și mai tehnic, în România se pune accent mai mult pe factorul fizic”, a mărturisit Nuno Pedro.

Foresta va avea galerie la duelul cu Hermannstadt

Referitor la partida de la Sibiu, „galben-verzii” vor fi însoțiți, după multă vreme, și de o galerie formată din aproximativ 20 de persoane.

„E un lucru bun, avem nevoie de sprijinul suporterilor pentru că ne așteaptă un meci foarte dificil. Sper să facem un rezultat bun și să ne bucurăm la finalul meciului împreună cu membrii galeriei. Ne bucurăm că lumea din Suceava este interesată de Foresta. La ultimul joc de pe teren propriu am fost susținuți de aproape 2.000 de spectatori și cred că numărul acestora va crește dacă echipa va avea rezultatele așteptate de toată lumea”, a declarat secundul Khalil Chakroun.

Lotul Forestei va pleca vineri dimineață spre Sibiu și va înnopta la Mediaș.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 22 Sep. 2017, 12:40 Campionat
Pe aceeași temă