Popa se ține de glume după ce a umilit Brașovul: „Nu îmi place ca echipele mele să dea trei golul, scorul meu preferat e 1-0”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Nov. 2015, 13:58 Actualizat: 12 Nov. 2015, 13:59 Campionat
Popa se ține de glume după ce a umilit Brașovul:  „Nu îmi place ca echipele mele să dea trei golul, scorul meu preferat e 1-0”

După câteva prestații bune nedublate și de rezultate pe măsură, Șoimii Pâncota s-a descătușat chiar în fața uneia dintre echipele cele mai bine cotate din seria de Vest a ligii secunde. De altfel, Ionuț Popa a recunoscut la finalul celor 90 de minute din etapa intermediară de miercuri.

„Am considerat că meciul cu Brașov e cel mai greu de pe teren propriu din acest tur de campionat. Mi-a fost frică de ei, fiindcă i-am văzut cu Astra și Vâlcea și mi-am dat seama că sunt o forță în Liga a 2-a. Am încercat toată săptămâna să uităm de ultimele rezultate, mai ales de înfrângerea cu UTA ce a fost nemeritată și a adus o anumită frustrare în vestiar. Așa e fotbalul, uneori joci bine și pierzi, altădată joci mai modest și câștigi, deși noi astăzi am făcut, cred, un meci complet. Mă bucur de cele trei puncte împotriva uneia dintre principalele favorite la promovare și mă bucur mai ales că băieții au ieșit din pasa proastă, cu destule meciuri fără victorie. Meritul este exclusiv al lor. Și-au făcut datoria, au fost pragmatici, au luptat toți din minutul 1 până în minutul 95, s-au dăruit jocului, iar unele aspecte tehnice și tactice pe care le-am așteptat de mai multă vreme le-am văzut și le-am apreciat astăzi”, a punctat experimentatul tehnician.

„Mister” a vorbit punctual și despre câțiva dintre elevii săi. „Sunt mulțumit de toți băieții,  dar mă bucur în special pentru George Pirtea, care e un talent de care trebuie să avem grijă și de jocul excepțional al lui Dragalina, care se pare că se simte mai bine vârf decât mijlocaș. Dar, mai îmi pare rău și că Traore ne pune într-o situație grea cu Tărlungeniul după cartonașul roșu luat, suprapus pe îmbolnăvirea lui Pascariu. Va trebui să improvizăm sâmbătă”.

Glumind puțin, Popa a adăugat: „Nu îmi place ca echipele mele să dea trei golul, scorul meu preferat e 1-0. A fost o surpriză și pentru mine acest scor. Oricum, mai ales în fotbalul nostru, nu știu cât înseamnă șansă și cât știință. În fotbal, ca și în viață, fără noroc nu poți face mare lucru”.

În weekend, începe deja returul eșalonului secund, iar Pâncota o găzduiește pe Unirea Tărlungeni, meciul din prima etapă a campionatului fiind destul de tensionat. „Ne așteaptă un meci greu. O să încerc să îi conving pe jucătorii mei să nu plătească polițele din tur, ci să jucăm fotbal. A fost urât atunci, cu antrenorul lor care striga să mai vină o Salvare pentru noi pentru a ne transporte la spital, nu se face așa”, a comentat antrenorul „alb-negrilor”.

În fine, lui Ionuț Popa era să-i stea inima în loc la o ieșire riscantă a lui Irimia dintre buturi, când scorul era doar 1-0 pentru pâncotani. I-a și strigat de pe margine experimentatului portar să nu se mai joace cu nervii săi și a coechipierilor, ci să joace simplu. „E ca Higuita, portarii au doza lor de nebunie simpatică”, a afirmat „Mister” la final.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Nov. 2015, 13:58 Actualizat: 12 Nov. 2015, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă