Popa are cuvinte de laudă pentru FC Bihor: „Mi s-a părut că este peste Poli și Mioveni”. Remiza de la Oradea o consideră excelentă

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 13:57 Campionat
Popa are cuvinte de laudă pentru FC Bihor:

Considerat extrem de important pentru a menține șansele de a evita ultima poziție din play-out, cea care duce la barajul de retrogradare, meciul de la Oradea dintre FC Bihor și Șoimii Pâncota s-a terminat nedecis, scor 0-0. Emoțiile vor continua astfel și în următoare perioadă. Totuși, antrenorul arădenilor, Ionuț Popa, s-a declarat mulțumit cu acest punct, având în vedere probleme de lot pe care le-a avut pentru acest joc.

Trecând peste remiza considerată „excelentă”, Popa a lăudat echipa adversă de vineri, conparând-o chiar cu ACS Poli și CS Mioveni, doi adversari cu pretenții ce acum sunt în jumătatea superioară a Seriei a II-a.

„Este un rezultat excelent pentru noi și spun aceasta din două motive. Odată pentru că, indiferent de ce spun unii sau alții, mie mi s-a părut Bihorul echipă bună. Am jucat și contra lui Poli și a celor de la Mioveni. Mie mi s-a părut că Bihorul este peste cele două. Aceasta este părerea mea. În al doilea rând, faptul că noi am venit la Oradea în condițiile în care am avut patru atacanți în lot, iar acum nu mai avem niciunul. Cu toate acestea am avut câteva situații clare de gol, mai ales cea din minutul 55, când Gavrilescu, dacă alegea soluția cea mai bună, dacă pătrundea puțin spre dreapta era eliminare și 11 metri. Sau imediat după la finalizarea puțin pe lângă a lui Issa. Dar, așa cum am spus, până la urmă suntem mulțumiți cu acest punct ce ne ține în cursă pentru evitarea acelui loc 10 (n.r. locul 4 din play-out), a declarat, citat de fcbihor.ro, tehnicianul celor de la Șoimii.

Pentru Șoimii Pâncota această remiză fără gol a fost a doua de când a început play-out-ul Seriei a II-a. Arădenii sunt pe ultimul loc și își mențin șansele să părăsească această poziție în următoarele patru runde rămase de disputat. Sâmbătă viitoare, de la ora 11:00, Șoimii primește vizita liderului CSM Râmnicu Vâlcea.

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 13:57 Campionat
Pe aceeași temă