Pojorâta încă speră. Bucovina bate Berceniul și rămâne în cărțile pentru salvarea de la retrogradare

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 15:27 Campionat
Pojorâta încă speră.** Bucovina bate Berceniul și rămâne în cărțile pentru salvarea de la retrogradare

Momente de bucurie sâmbătă, la Pojorâta, la finalul meciului dintre Bucovina, din localitate, și ACS Berceni, contând pentru etapa a II-a din play-out, încheiat cu victoria la limită a gazdelor, cu scorul de 1-0. Acest succes, venit după multe săptămâni de așteptare, este unul de moral și are darul să-i mențină pe fotbaliștii antrenați de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely în cărțile luptei pentru salvarea de la retrogradare.

Conștienți de importanța acestui meci, bucovinenii au început deosebit de hotărâți confruntarea cu liderul și au amenințat pentru prima dată poarta adversă încă din minutul 8, atunci când șutul lui Jugaru, de la 18 metri, a nimerit bara. În minutul 32, pe fondul dominării teritoriale a gazdelor, Căinari a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat doi adversari, sfârșind prin a fi faultat în suprafața de pedeapsă a ilfovenilor de Alexandru Radu, care a fost avertizat cu cartonaș galben de centralul întâlnirii pentru această infracțiune. Același Căinari și-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului, pe care l-a transformat cu siguranță. Peste alte nouă minute, pe finalul primei părți, Căinari avea să fie implicat într-un alt moment important al partidei, când a provocat eliminarea de pe teren a lui Al. Radu, tot în urma unei acțiuni personale.

Chiar dacă au rămas cu un om mai puțin pe teren, oaspeții au început curajos repriza secundă, însă sucevenii au făcut față cu calm forcingului la care au fost supuși în primele 10 minute. Ușor, ușor, însă, bucovinenii au trecut din nou la conducerea ostilităților și până la final au mai ratat câteva bune oportunități de a se desprinde pe tabela de marcaj, prin Juncănaru și Coman. Un succes important, așadar, obținut de formația din Pojorâta, care va aborda cu un moral îmbunătățit confruntarea cu Ceahlăul, din etapa viitoare.

Bucovina Pojorâta a evoluat în formula: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuță, Jarda, Acostăchioaie –  Buhăceanu, Jugaru, V. Stănescu, Căinari – M. Coman, Al. Marin. Au mai intrat Juncănaru, Nuțescu și Țârțârău. Antrenori: Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely.

ACS Berceni a jucat în alcătuirea R. Stoian – E. Nicu, Cioranu, Fâșie, Andr. Radu, Al. Radu, M. Neagu, A. Pătrașcu, Pădurețu, Cr. Cristea, Ettien. Au mai intrat Paulinho și C. Mihai. Antrenor: Marian Rada.

Rezultate înregistrate în etapa a II-a din play-out:

Bucovina Pojorâta – ACS Berceni 1-0
CS Balotești – Gloria Buzău 2-0
Ceahlăul Piatra Neamț – Rapid CFR Suceava 0-2

Clasament play-out Seria I:

1          ACS Berceni 2          1          0          1          5-1       17       
2          Gloria Buzău 2          1          0          1          4-4       16       
3          Rapid CFR Suceava   2          1          1          0          3-1       15       
4          CS Balotești   2          1          1          0          3-1       15       
5          Bucovina Pojorâta      2          1          0          1          3-4       10       
6          Ceahlăul Piatra Neamț           2          0          0          2          0-7       5

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto și video: FB Bucovina Pojorâta

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 15:27 Campionat
Pe aceeași temă