„Poate mai facem un miracol”. Căpitanul Botiș îi pune pe utiști în gardă pentru returul barajului cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 14:43 Campionat

Chiar dacă UTA Bătrâna Doamnă a încasat trei goluri la Voluntari, lui Sorin Botiș (38 ani) nu i se pot reproșa prea multe. Sigur, căpitanul arădenilor nu a făcut un meci prea bun, dar au fost și faze la care și-a salvat echipa din situații extreme.

Scorul final, 3-0, nu lasă loc prea multor comentarii. „Bineînțeles că suntem dezamăgiți, ne-am pus mari speranțe în acest meci. Rezultatul îi dă șanse clare Voluntariului, se vedem ce mai putem face la Arad. Meciul cu Călărașiul a fost unul de excepție, am făcut o minune după ce am rămas și în zece oameni am marcat două goluri. Bineînețeles, nu va fi același lucru. Călărașiul venea după un drum lung cu autocarul, de 10 ore și s-a văzut în timpul jocului că nu au fost foarte proaspeți. Sigur, cu Voluntari nu va fi același lucru. Sperăm, totuși, într-o victorie la Arad și, cine știe, poate mai facem un miracol”, a spus fundașul central.

La 38 de ani, Botiș a fost poate, cel mai afectat utist de programarea după numai patru zile de la acele 120 de minute cu Dunărea lui Mihalcea a confruntării de la Voluntari. „Am jucat după numai câteva zile, dar nu vrem să căutăm scuze. Cei de la Federație au făcut în așa fel planurile încât să fie bine pentru toată lumea. Din păcate, noi nu am reușit să avem o prospețime fizică mai bună, dar asta fără a lua din meritele Voluntariului, care a prestat un joc mai bun decât noi. Chiar și așa, ne-am propus să scoatem maxim din acest meci, atâta ne-a ieșit”, a mai punctat „veteranul” arădenilor.

Meciul retur dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari (0-3) are loc duminică, 12 iulie, de la ora 13:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Text: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 14:43 Campionat
Pe aceeași temă