Planurile timișorenilor, stricate de două faze fixe! CS Balotești s-a impus cu ASU Politehnica după ce la pauză era condusă

Marius ANGHEL 31 Mar. 2018, 16:03 Campionat
Planurile timișorenilor, stricate de două faze fixe!** CS Balotești s-a impus cu ASU Politehnica după ce la pauză era condusă

CS Balotești a reușit să întoarcă scorul la Buftea, unde a fost condusă la pauză cu 1-0 de ASU Poli, pentru ca apoi să se impună cu scorul final de 2-1. Bogdan Marciuc a înscris golul egalizator cu capul, după o lovitură de colț, iar Claudiu Herea a marcat direct din lovitură liberă. Pentru alb-violeți, susținuți de 40 de suporteri timișoreni și alți 50 de rapidiști, a punctat din nou golgheterul Deian Sorescu, ajuns la 11 reușite.

De altfel, Sorescu a și fost principalul pion ofensiv al timișorenilor, cu un prim șut pe poartă al meciului, recepționat de Eșanu. Baloteștiul a avut șansa ei după un balon respins de Mera, care a ajuns la Novac, al cărui șut din 6 metri s-a dus puțin pe lângă colțul scurt. La Timișoara a dat însă roade sistemul cu doi atacanți utilizat de Antonio Foale la golul marcat în minutul 28. Lusamba a deviat bine pentru Sorescu, iar tânărul jucător l-a învins pe Eșanu. Până la pauză, Vasile Nicolae a încercat, ca în meciurile precedente, un nou șut puternic de la 20 de metri, dar portarul ilfovenilor a fost pe fază.

Gazdele au întors scorul în zece minute, după un corner și o lovitură liberă

Timișorenilor nu le-a mai mers așa de bine în repriza secundă. După un corner din minutul 55, Bogdan Marciuc a egalat cu un gol cu capul. Peste zece minute, Claudiu Herea a marcat direct după executarea unei lovituri libere de la 18 metri.

Spre finalul jocului, Bilia a irosit o mare ocazie a bănățenilor, când a tras cu sete un balon care se ducea sub transversală, dar Eșanu s-a întins și a respins. Poliștii au solicitat și un penalty, la o fază la care Sorescu a fost oprit cu fault, dar arbitrul a dat lovitură liberă din 16 metri, rămasă fără rezultat.

După aproape o săptămână în Ilfov, ASU Poli Timișoara revine acasă doar cu trei puncte luate Metaloglobusului.

VEZI toate REZULTATELE și MARCATORII meciurilor de sâmbătă din etapa a 27-a

CS BALOTEȘTI – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA   2-1
Bogdan Marciuc 56′, Claudiu Herea 66′ / Deian Sorescu 29′

Eșanu – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – M. Neagu (Val. Andrei 70′), Ov. Herea, L. Ion (cpt.), Cl. Herea, C. Mihai (F. Paraschiv 88′) – C. Novac (P. Ioniță 73′)
Rezerve neutilizate: Fulga – Mirescu, Bolozan, Al. Gheorghe
Antrenor: Augustin Călin

Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Mera (cpt.), Bilia – A. Ignea, Poparadu, Krausz, Vas. Nicolae (Ghinescu 74′) – Sorescu, Lusamba (Schieb 90′)
Rezerve neutilizate: Dascălu – Taub, Coadă, Lazea, Giuricici,
Antrenor: Antonio Foale

Stadion: Baza Sportivă Buftea (Sintetic FRF)(Buftea – Ilfov); Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Răzvan Mihai Dobre (Șotânga) și Gabriel Ion Catană (Târgoviște).

 

Cu acest rezultat, CS Balotești a urcat „peste linie”, pe locul 15, cu 27 de puncte. Ilfovenii se deplasează săptămâna viitoare la Știința Miroslava, acolo unde are meci vineri, de la ora 11:00. ASU Poli rămâne pe locul 7, cu 41 de puncte și în Vinerea Mare va juca pe teren propriu, de la ora 15:00, cu CS Afumați.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 31 Mar. 2018, 16:03 Campionat
Pe aceeași temă