Planuri mari la echipa manageriată de Răchită. Un important om de afaceri vrea să se implice în viața clubului. „Vom deveni mult mai puternici de acum încolo”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2017, 13:07 Campionat
Planuri mari la echipa manageriată de Răchită. Un important om de afaceri vrea să se implice în viața clubului.**

Sportul Snagov, fostul Metalul Reșița, s-a schimbat aproape complet de când a fost preluat de managerul Valeriu Răchită. După ce în ultimele două sezoane echipa lui Cătălin Rufă a încheiat pe poziții retrogradabile, însă a rămas în Liga 2 datorită desființării altor cluburi, acum se situează în prima parte a campionatului. Fără un lot numeros și cu mulți jucători tineri aduși cu puțin timp înainte de start, Răchită a reușit să obțină rezultate bune și să nu aibă emoții în privința retrogradării în pauza de iarnă. Cu cele 26 de puncte acumulate în 21 de meciuri, Sportul se situează pe locul 10, la șase puncte peste ultimele două poziții retrogradabile. Nu e o distanță foarte mare, însă, pentru moment, este una liniștitoare.

La finalul săptămânii trecute, conducerea clubului care își desfășoară meciurile de pe teren propriu în satul Ghermănești, care aparține de comuna Snagov, a făcut o analiză a primei părți a campionatului. Managerul Valeriu Răchită și-a menținut ideea de a aduce la Sportul o serie de jucători noi, printre care și trei jucători cu mare experiență.

În plus, Răchită anunță că în această iarnă sunt perspectivele importante ca la Sportul Snagov să se implice și un om de afaceri. „Avocații celor două părți lucrează la parafarea unui acord cu o personalitate dispusă să facă parte din proiectul fotbalistic de la Snagov. Este vorba despre un important om de afaceri care a decis să participe ca acționar în viața echipei noastre. Vom deveni, clar, în noile condiții, mult mai puternici de acum încolo”, a spus, pentru IlfovSport, Valeriu Răchită.

26 de puncte a obținut Sportul Snagov în 21 de meciuri jucate în actualul sezon al Ligii 2. 7 victorii, 6 egaluri și 9 înfrângeri, dar și un golaveraj negativ: 16-19, sunt cifrele înregistrate de echipa ilfoveană condusă de Valeriu Răchită în prima parte a campionatului.

Marius ANGHEL 18 Dec. 2017, 13:07 Campionat
Pe aceeași temă