Piteștenii nu mai sperie pe nimeni! „Să obținem punct sau puncte la FC Argeș”

25 Oct. 2011, 13:43 Campionat
Piteștenii nu mai sperie pe nimeni!**

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, este optimist în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului, jocul bun prestat în ultimele etape dându-le încredere.

Gruparea alb-vișinie a obținut o victorie importantă în confruntarea cu Mureșul Deva, impunându-se cu scorul de 3-0, Alin Pavel numărându-se printre marcatori.
Această victorie, de o manieră categorică, în confruntarea de pe teren propriu cu Mureșul Deva, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării, dă o mai mare încredere jucătorilor în meciurile care au mai rămas de disputat până al finalul turului. Alb-vișiniii speră ca până la finalul turului să acumuleze cât mai multe puncte, astfel încât pauza competițională să-i găsească pe un loc lipsit de grija retrogradării.

„Sperăm să continuăm cu un rezultat bun la FC Argeș”

Autorul celul de-al treilea gol în confruntarea cu Mureșul Deva, Alin Pavel, este încrezător în șansele îndeplinirii obiectivului. Mijlocașul la închidere speră ca în deplasarea de la FC Argeș să fie obținut un rezultat pozitiv.

„Am întâlnit o echipă care a adunat puncte, noi am fost concentrați pe toată durată jocului, ne bucurăm că am câștigat. Nu ne-am gândit la scor, este important că am obținut victoria, sperăm să continuăm cu un rezultat bun la FC Argeș. Vrem să facem un joc bun, să obținem punct sau puncte în deplasarea de la FC Argeș. Cu siguranță obiectivul va fi îndeplinit, muncind foarte mult trebuie să vină rezultatele. Nu știu câte puncte ne-ar mulțumi la finalul turului, important este să le adunăm, iar la sfârșit vom contabiliza și vom vedea unde ne aflăm”, a declarat Alin Pavel la finalul confruntării cu Mureșul Deva.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius TUDOR

25 Oct. 2011, 13:43 Campionat
Pe aceeași temă