Pisano: „Secretul nostru este multă muncă. Parcursul bun din acest an îmi dă speranțe să mă gândesc la play-off”

Mihai Andries 16 Mar. 2015, 02:23 Campionat

Cea mai mare surpriză a Ligii 2 pe 2015 a fost victoria de sâmbătă a Baloteștiului în fața liderului FC Voluntari. Gruparea condusă de pe margine de italianul Giovanni Pisano este surpriza plăcută a primelor trei etape de campionat, după ce a învins și pe SC Bacău și a pierdut destul de greu cu Academica Argeș.

Jocul rezultatelor ca urmare a retragerii Unirii Slobozia și a excluderii Săgeții Năvodari au urcat Balotești din zona fierbinte în cea a play-off-ului, context în care principalul italian al ilfovenilor deja a început să viseze cu ochii deschiși la terminarea sezonului regulat în primele șase.

„Am avut trei meciuri bune, incluzându-l și pe acesta cu Voluntariul și suntem pe un drum bun, care îmi dă speranțe să mă gândesc la o posibilă calificare play-off. Sunt foarte mulțumit de elevii mei și se vede că munca depusă până acum la echipă a început să dea roade” a comentat Pisano

Întrebat care este secretul victoriei cu Voluntariul, italianul a răspuns simplu: „Multă muncă. Dar am și lucrat foarte mult la mentalitate și acest lucru se vede în felul în care am tratat jocul. Când am ajuns aici, se vorbea de salvarea de la retrogradare, acum putem avea gânduri la mai mult”

Pisano a recunoscut că și schimbările apărute la nivel de lot au contat enorm, cu un remarcat în persoana lui Bogdan Pătrașcu.

„Bogdan este omul de care aveam nevoie la mijloc, experiența lui fiind un mare plus pentru echipă. A jucat ani buni în Italia, dar nu am apucat să îl văd pe viu în țara mea natală. Însă CV-ul lui a fost de ajuns și mă bucur că îl avem alături de noi. Este liderul de care era nevoie, atât în teren, cât și în afara lui” a comentat acesta

Ca element de culoare, după ce a marcat golul victoriei, juniorul Gojnea (foto) a plecat în sprint spre banca de rezerve, acolo unde l-a îmbrățișat pe Pisano și l-a ridicat în brațe de bucurie.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 16 Mar. 2015, 02:23 Campionat
Pe aceeași temă