Piedică pentru prima ligă

17 May. 2009, 15:09 Campionat

Cum Ceahlăul este deja promovată matematic în Liga I, lupta la vârf în seria I din Liga a II-a se mai dă doar pentru poziția secundă.
Delta Tulcea și FC Ploiești râvnesc la ultimul loc ce duce pe prima scenă a fotbalului românes, iar după etapa cu numărul 30 echipa prahoveană pare a avea un avans important. Succesul din meciul cu Dinamo II, scor 4-2, coroborat cu eșecul surprinzător al Deltei la Suceava, scor 1-3, a distanțat echipa lui Ion Marin la trei puncte clasament. Și dacă mai adăugăm faptul că Tulcea va sta în etapa a 32-a și va merge la Ploiești în ultima rundă, ne dăm seama că echipa condusă de Constantin Gache este foarte aproape de a rata pentru al treilea an la rând promovarea în Liga I. Iată cum explică Gache eșecul neașteptat de la Suceava: „A fost un joc în care s-au văzut limitele noastre. La pauză chiar le-am spus jucătorilor că nu-i recunosc iar majoritatea au pus evoluția slabă pe seama căldurii, dar pentru mine acesta nu este un motiv viabil. Personal, cred că am intrat cam îngâmfați pe teren. Cred că ne-a costat faptul că ne-am crezut învingători înainte de juca meciul”.

„Să joace la Polul Nord!”

Azi, la o zi după înfrângerea cu Cetatea, președintele celor de la Tulcea, Petre Marinescu era extrem de supărat. „Am încercat să le asigur toate condițiile jucătorilor pentru a câștiga la Suceava. Au făcut deplasarea de joi, pentru a nu fi obosiți. Au acuzat căldura? Păi să joace la Polul Nord. Mâine îi voi băga în ședință și e posibil să se lase cu amenzi. Avem tot sprijinul autorităților locale pentru a promova, dar se pare că ceva ne împiedică”, a spus Marinescu.

PROGRAM FC PLOIEȘTI
ETAPA    ADVERSAR
31    BÂILE FELIX (d)
32    DUN. GALAȚI (a)
33    CEAHLÂUL (d)
34    DELTA TULCEA (a)

PROGRAM DELTA TULCEA

ETAPA    ADVERSAR
31    DUN. GIURGIU (a)
32    STÂ
33    FC BUFTEA (a)
34    FC PLOIEȘTI (d)
 

17 May. 2009, 15:09 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă