Petrolul vrea șase puncte în primele două etape

23 Feb. 2009, 14:32 Campionat
Petrolul vrea șase puncte** în primele două etape

Primele două etape ale returului sunt considerate cruciale de către petroliști. Și nu fără motiv, ci pentru că două victorii în meciurile cu FC Buftea și CSM FC Ploiești ar produce relansarea Petrolului în lupta pentru promovare.

 

Antrenorul Eusebiu Tudor spune că jucătorii Petrolului sunt pregătiți să reintre în “ring” în lupta pentru promovare. “Mă declar mulțumit felul în care ne-am pregătit în această iarnă șI de jocurile de pregătire pe care le-am avut. Chiar și meciul pierdut cu scorul de 3-0 cu Unirea Urziceni, din care am avut foarte multe de învățat. Unirea este echipa cea mai disciplinată tactic din Liga I și acesta este meritul lui Dan Petrescu. Revenind la echipa noastră, cred că un debut bun cumulat și cu o victorie în etapa a doua ne vor ajuta mult pentru jocurile următoare. I-am văzut pe cei de la FC Buftea, au schimbat mult echipa, însă trebuie să fim foarte atenți, pentru că au jucători tineri și dornici să se facă remarcați. Apoi va veni meciul cu FC Ploiești, pe care îl putem câștiga. Aștept cu mare încredere debutul de campionat, va conta foarte mult”, spune antrenorul Petrolului.

 

Primul meci, cel cu FC Buftea, se va disputa sâmbăta viitoare,  pe stadionul “Ilie Oană”. În a doua etapă Petrolul va juca cu FC Ploiești, în deplasare, pe stadionul “Astra” sau chiar la Câmpina, în funcție de preferința conducătorilor din “9 Mai”, organizatori ai acestui meci.

articol scris de Ciprian RADU

23 Feb. 2009, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă