Petre Grigoraș vede senzațională o victorie a Farului cu UTA. „Am încredere că jucătorii noștri nu se vor gândi deja la Moș Crăciun”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 15:55 Campionat
Petre Grigoraș vede senzațională o victorie a Farului cu UTA.**

Căzută din nou pe loc retrogradabil, SSC Farul mai are o singură șansă în acest an să părăsească această poziție. Sâmbătă, de la ora 11:30, o întâlnește pe stadionul „Gheorghe Hagi” pe UTA, formație aflată la mijlocul clasamentului. Nouă puncte le despart pe cele două formații cu doi dintre cei mai experimentați antrenori din Liga 2, Petre Grigoraș, respectiv Ionuț Popa.

În ultimele două jocuri de pe teren propriu, „marinarii” s-au impus de fiecare dată, astfel că sunt încrezători că vor obține o victorie și în fața „Bătrânei Doamne”. Totuși, jucătorii lui Petre Grigoraș au moralul afectat după ce săptămâna trecută a pierdut ambele jocuri desfășurate la Timișoara, 0-1 cu Ripensia și 0-3 cu ACS Poli.

„UTA este o echipa grea, care a obținut multe puncte în deplasare. Are un lot bun și un antrenor experimentat, astfel că vom avea o partidă foarte dificilă. Însă noi am avut evoluții bune acasă și sperăm să câștigăm, ceea ce ar fi senzațional. Am încredere că jucătorii noștri nu se vor gândi deja la Moș Crăciun. Toată lumea este dezamăgită după deplasarea de la Timișoara, în care am pierdut ambele partide, deși ne așteptam la altceva. S-au făcut eforturi mari pentru deplasarea echipei, însă ne-am întors cu sacul gol”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, Petre Grigoraș.

UTA e neînvinsă în ultimele trei meciuri, în care a remizat cu Petrolul în deplasare (scor 1-1), și pe teren propriu a câștigat cu CS Mioveni (2-1) și a terminat la egalitate cu Daco Getica (1-1).

Pentru acest meci de sâmbătă, Petre Grigoraș nu se poate baza pe fiul său, Alexandru Grigoraș, și Yanis Roumadi, accidentați, însă, în schimb, revine Yeboah Twumasi, refăcut după lovitura încasată la ultima partidă desfășurată la Constanța.

Înaintea desfășurării etapei a 21-a, ultima din 2018, SSC Farul se află pe locul 16, cu 19 puncte, iar UTA e pe 10, cu 28 de puncte. În meciul tur, arădenii au câștigat cu 4-2 prin golurile lui Ciprian Rus (8), Paul Copaci (39, 57) și Mihai Petre (79), respectiv Marius Tudorică (49) și Madikaba Doumbia (74).

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 15:55 Campionat
Pe aceeași temă