Pentru onoare! ASU Politehnica vrea o victorie cu Sportul Snagov pentru a nu rata obiectivul trasat în acest sezon

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 01:20 Campionat
Pentru onoare!** ASU Politehnica vrea o victorie cu Sportul Snagov pentru a nu rata obiectivul trasat în acest sezon

ASU Politehnica are, sâmbătă, un nou meci acasă, după cel din weekendul trecut desfășurat pe teren propriu și în care a remizat cu Pandurii, scor 1-1. Și acum timișorenii au solicitat să joace de la ora 17:00, chiar dacă nu sunt televizați. De data aceasta însă, adversarul va fi Sportul Snagov, o vecină de clasament. Alb-violeții nici nu concep să nu termine în primele opt sezonul, conform cu obiectivul trasat la început de campionat.

Despre acest aspect a vorbit și antrenorul Antonio Foale, care are probleme de lot, dar nu a vrut să precizeze concret despre ce jucători e vorba. „Mă aștept la un joc greu, este o echipă clasată la jumătatea ierarhiei. Ne despart două jocuri, e o echipă care nu a marcat, dar nici nu a primit multe goluri, care joacă. Îl pot considera un joc dificil. Având în vedere că și băieții noștri au avut timp să își revină psihologic, deoarece am fost puțin cam încărcați. Ne-am revenit și cu toată încrederea în băieții mei, pot să spun că vom arăta fotbal sâmbătă. Este important să ținem echipa în priză, deoarece suntem în obiectiv și vrem să rămânem pân la final”, a declarat Foale.

Mizează din nou pe suportul galeriei CVUCS

Și jucătorii știu că e important să nu rateze locul 8. Florin Lazea spune că se așteaptă la o susținere puternică din partea fanilor. „Mai sunt cinci jocuri până la finalul acestui campionat. Poate jocul de sâmbătă e cel mai important din punct de vedere al clasamentului. Ne despart patru puncte de Snagov, dacă vom obține o victorie, ne vom distanța de echipa lor. Credem că putem obține victoria. Suntem bine din punct de verere fizic și psihic, sper ca suporterii să fie alături de noi până la finalul campionatului”, a declarat mijlocașul.

Cu un succes, siguri de locul 8

Răzvan Ghinescu e convins că o victorie cu Snagov ar face ca formația bănățeană să nu mai poate coborî sub locul 8. „Meciul de sâmbătă este un joc important pentru noi. Dacă obținem o victorie, ne-ar asigura în proporție de 80% să fim în 1-8. Ei și-au schimbat echipa, au adus câteva nume cu experiență, au legat câteva victorii. Dar sâmbătă important e ca noi să ne impunem la toate capitolele, de la început până la sfârșit”, a punctat Ghinescu.

ASU Poli e pe locul 7, cu 48 de puncte, și își așteaptă penalizarea de trei puncte pentru că a ieșit de pe teren la jocul cu UTA. Sportul Snagov e pe locul 9, cu 44 de puncte. Meciul direct are loc sâmbătă, la ora 17:00, pe stadionul Știința. Partida contează pentru etapa a 33-a.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 04 May. 2018, 01:20 Campionat
Pe aceeași temă