Penalty de trei puncte

17 Apr. 2009, 16:09 Campionat
Penalty de trei puncte

Săptămâna care stă să se termine a adus unele schimbări în componența conducerii a celor de la FC Ploiești. Văzând că lucrurile nu stau tocmai cum și-ar dori, oficialii prahoveni au hotărât să aducă un tehnician experimentat în anturajul echipei. Astfel, lângă Șumudică a fost adus și Ion Moldovan, în postura de director tehnic.

 

Din păcate, pentru galben-albaștri, lucrurile nu s-au schimbat radical, iar jocul ploieștenilor nu a rupt gura târgului.

 

După 90 de minute de joc tabela de marcaj arăta unu în dreptul celor de la FC Ploiești și zero în dreptul oaspeților de la Cetatea Suceava. O victorie puțin spectaculoasă și venită după un penalty transformat în minutul 11 de către Păun. Pe tot parcursul partidei cele două combatante ducând o luptă surdă pentru a se face remarcate, dar fără nici un rezultat notabil.

 

Ploieștenii câștigă trei puncte importante în lupta pentru promovare, în timp ce sucevenii calcă greșit pentru a treia oară în acest retur și își complică drumul pentru salvarea de la retrogradare.

După meci, antrenorul Cetății Suceava, Ovidiu Murariu, a declarat: „Păcat că am pierdut acest meci, pentru că eu consider că după aspectul jocului meritam cel puțin un rezultat de egalitate. Ne așteptam la o mai mare presiune din partea echipei gazdă, una care luptă pentru promovarea în eșalonul superior, însă spre surprinderea celor prezenți, noi am fost cei care am controlat jocul în cea mai mare parte. Mă declar satisfăcut de modul cum s-a mișcat echipa astăzi, însă rezultatul nu are cum să mă mulțumească”.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

17 Apr. 2009, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă