Pelici: „Tinerii UTA-ei nu au făcut antijoc și ne-au pus și ceva probleme”

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 12:42 Campionat
Pelici:**

Bihorenii și-au aflat adversarii cu puține minute înainte de primul fluier al partidei de vineri de pe arena „Iuliu Bodola”. „Bătrâna Doamnă” s-a prezentat cu două echipe la Oradea, dar la startul meciului s-au prezentat juniorii lui Sandu Gaica și încă cinci fotbaliști din circuitul primei echipe.

Dincolo de superioritatea fizică și mentală, nici din punct de vedere tactic gazdele nu au fost prinse nepregătite. „La ședința dinaintea jocului am vorbit cu jucătorii și despre o partitură, și despre alta. Săptămâna trecută, înainte să ne deplasăm la FC Olt, am văzut jocul de la Reșița al UTA-ei. Au fost aceiași copii. În mare parte am știut ce joacă și merită toată aprecierea noastră. Sper să ajungă fotbaliști de Liga 1 sau să joace în primul eșalon chiar cu UTA”, a dezvăluit Alexandru Pelici la finalul disputei cu „textiliștii”.

Oprindu-se și la aspectul jocului cu arădenii, antrenorul orădenilor a adăugat: „Tinerii UTA-ei au venit, au jucat, nu s-au baricadat să facă antijoc. În câteva rânduri au reușit să ne pună probleme. Au fost două cornere periculoase la 2-0, la care noi am visat și bine că am trecut de ele”.

În fine, Pelici a recunoscut că „alb-roșii” ar fi pus mai multe probleme cu echipa de seniori. „Indiferent de starea lor fizică, experiența și valoarea individuală și-ar fi spus cuvântul. Se spune că un joc îl duci cu inima. Nu eram prea relaxați în privința acestei partide. Era o distanță de 3 puncte între Bihor și UTA și orice pas greșit ar fi putut să ne coste foarte mult”, a încheiat principalul „roș-albaștrilor”.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 12:42 Campionat
Pe aceeași temă