Pelici încă speră la play-off după revenirea din meciul cu Unirea. „Șansa a fost de partea noastră”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 12:19 Campionat

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, este mulțumit de revenirea jucătorilor săi din repriza secundă a disputei cu Unirea Tărlungeni. Conduși la pauză de brașoveni, care marcaseră prin Brujan după 15 minute de joc, vâlcenii au întors scorul după minutul 70, grație reușitelor lui Deaconescu (71) și Geantă (77).

„Un meci cu încărcătură deosebită, aveam mare nevoie de punctele puse în joc. Din punctul meu de vedere, pozițional și ca posesie, am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Tărlungeni a venit să se apere cât mai bine și să ne surprindă pe atac rapid și contraatac, ceea ce a și reușit. Începutul de joc a fost unul cum nu se poate mai prost, am primit gol la o minge simplă, o lipsă de marcaj, apoi a urmat ce le convenea adversarilor, să apere acest rezultat, au mai avut două ocazii mari, care puteau să ne coste. Mă bucur că am avut puterea să revenim în joc, să înscriem de două ori și să ne adjudecăm cele trei puncte, îmi felicit echipa pentru determinare și pentru efortul depus. Unirea are jucători de caracter, știți în ce condiții joacă și, atât cât pot, dau la fiecare joc. Am câștigat și cu șansă, dar și noi am avut două bare la Slatina și am pierdut. Acum, șansa a fost de partea noastră, poate și pentru că ne-am dorit mult să câștigăm, am condus jocul de la un capăt la celălalt” a spus Pelici la finalul meciului.

Tehnicianul vâlcenilor speră într-un succes în ultimul joc al echipei sale în sezonul regulat, miercuri, la Caransebeș. „Mai avem un meci, încercăm să scoatem maximum din jocul de la Caransebeș. În momentul acesta nu mai depindem doar de noi, nici în situația în care batem la Caransebeș. Nu e sigur că vom prinde play-off-ul, pentru că stăm la mâna rezultatelor celor de la Satu Mare și Tărlungeni. Determinare s-a văzut în toate jocurile noastre. Echipa este într-un moment de reconstrucție, a pornit la drum cu un obiectiv. Pe parcurs s-a reconsiderat obiectivul, anume reformarea echipei și accederea în play-off, speranțe mai sunt”, a mai spus antrenorul CSM-ului.

CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 7 în clasamentul Seriei a II-a, la trei puncte în spatele echipei Olimpia Satu Mare, ultima care se califică la play-off, dar care are și un meci mai puțin disputat. În cele trei etape rămase de disputat până la finalul returului, oltenii mai au un singur meci, cel de miercuri de la FC Caransebeș. Apoi vor sta, iar în etapa 22 vor câștiga la „masa verde” cu Fortuna.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 12:19 Campionat
Pe aceeași temă