Pelici a revenit cu norocul! Voința a învins Luceafărul

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:20 Campionat
Pelici a revenit cu norocul!** Voința a învins Luceafărul

Formația bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a fost învinsă la limită, sâmbătă, în deplasare, la Sibiu, de echipa locală, Voința.

Meciul, care a contat pentru etapa a IV-a a seriei vestice din Liga a II-a, s-a încheiat cu scorul de 1-0, după ce în repriza a doua, mai cu seamă în ultimele 15 minute de joc, bihorenii au dominat copios jocul, au alergat după egalare, dar n-au reușit să găsească drumul spre gol.

Unica reușită a partidei i-a aparținut mijlocașului echipei gazdă, Străuț, în minutul 44, când acesta l-a învins cu o lovitură de cap pe portarul Bogdan Miron.

Dacă prima repriză a fost mai calmă, din punctul de vedere al jocului și a ocaziilor de poartă, în partea a doua ritmul a crescut simțitor, cu oaspeții alergând după egalare și cu o echipă gazdă care a încercat să-și conserve avantajul prin repetate trageri de timp. De altfel, pentru acest aspect, portarul Dani a fost și avertizat cu un cartonaș galben de arbitrul vâlcean Adrian Comănescu.

Deși s-au aruncat în disperare de cauză în atac, mai cu seamă în ultimele 15 minute, jucătorii echipei Luceafărul nu au reușit să marcheze golul egalizator care să le aducă un punct meritat din acest joc, au pierdut cu 0-1, victoria sibienilor putând fi considerată norocoasă. Nici Zeno Bundea, cu execuțiile lui și nici chiar portarul Miron, urcat și el în atac în final la o lovitură de colț nu au putut modifica tabela de marcaj, care a arătat în final, așadar, victoria la limită a gazdelor.

În urma acestui succes, Voința a acumulat 3 puncte importante în clasament, obținând prima victorie din noul sezon, în timp ce Luceafărul a rămas cu trei puncte, obținute pe teren propriu, în prima etapă, cu FC Argeș.

În jocul de la Sibiu, antrenorul Călin Moldovan a început în formula: Miron – D. Munteanu, Pocean, Letan, A. Achim – G. Bogdan, Svarczkopf, Bundea (cpt.), Haș – C. Roșu, Blănaru. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Gh. Popescu, N. Roșu și Ov. Ghilea.

Sursa: Bihoreanul

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă